Хванати в изневяра? Ето какво да направите!

двойка изневяра
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Ако сте чели повечето от нещата, които съм писал, сигурно знаете какво е отношението ми на тема лъжи и изневери. Разбира се, като на повечето от вас – отрицателно. Но... вече не! Знаете, че с годините човек израства в разсъжденията си и днес смея да кажа, че аз обичам изневярата и се надявам тя да се случва колкото се може по-рано във връзката. Замислете се колко е успокояващо! Хващате половинката си да ви лъже с друг или друга и без да го мислите и обмисляте, мигом си давате сметка какъв e човекът до вас и с кеф и чиста съвест можете да го разкарате и да се успокоите, че такъв изрод вече няма да има нищо общо с вас.

Е, не говоря за случаите, като в едно предаване, което бях гледал – мъжът с 5-6-7 деца, примерно, след 15 години брак по някаква причина решава да си направи тест за бащинство и от всичките дечурлига, само едно се оказва негово. При това единственото момиче! Двоен удар. Разбира се, аз гледам от своята камбанария – деца нямам и все още ми е лесно. Да видим какъв акъл ще ми дойде по-натам. Но дотогава...

Ето какво трябва да направите, ако хванете половинката си да ви изневерява:

Усмихнете се широко, опаковайте прилежно дрехите й/му в куфара (дори може да купите чисто нов куфар за повода) и го изхвърлете (куфара, не половинката), като е добре да го хвърлите поне от шестия етаж, за да може съседите хубаво да чуят тътена.
 
Всичко това направете с усмивка!

А на нея/него кажете „Живи и здрави!“ и го/я изпратете учтиво. Разбира се, може и да не хвърляте никакви куфари, а просто да си изпратите мъжа или жената, но не забравяйте, че всичко трябва да се случи с усмивка на лице и без резки движения – все пак този човек ви прави огромна услуга. Услуга ви прави и тоя, дето ви изневеряват с него, така че, ако и той е там, почерпете го с чай или кафе. Представихте ли си го? Ето това е достойнство! А не да се вайкаш „Как можа?“, „Нали ме обичаше?“, „Нали каза, че уж си на командировка?“, „Нали ти беше само приятел“ и т.н.
 
Вижте обаче, не мога да разбера онези, които пак с усмивка и пак със „Живи и здрави!“ продължават връзките си след такова предателство.

Разправяхме се наскоро с един приятел, поздравявам го, ако чете. Разказа ми, че скъсал с гаджето си, защото много се карали. Във времето се разделяли много пъти, но той все успявал да я пречупи и се събирали отново. Най-накрая окончателно се разделили.

двойка изневяра
Снимка: Thinkstock

„И братле, тя ми писа после, че иска да правим секс. Аз й казах, че не искам да правим секс, ако няма да се събираме. Отвърна ми, че това няма как да стане и аз я отрязах. Тогава тя отиде и се нае*б*а с един дето ми беше изневерила преди това с него“

Знаете ли как ми отговори на въпроса „Защо си останал с нея след такова предателство?“. Обичал я човекът. Я кажете сега, според вас, има ли нещо хубаво, до което води сляпата любов? Ако човек се осере един път по подобен начин, а да не говорим че има и такива дето си бият жените (и мъжете също), значи ще го направи втори и трети път и така до живот.

Всичко, за което искам да призова, е реализъм и достойнство. Един живот живеем и не може да се оставяме да ни лъжат разни там… не казвам боклуци. Айде, живи и здрави!

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти