Фешън революцията на летните шапки

Фешън революцията на летните шапки
Снимка: Marc Jacobs, MaxMara, Anna Sui

Биляна Божилова

В сезона на горещините и жарките слънчеви лъчи леките и ефирни шапки са силно препоръчителни. Но когато са сред топ тенденциите, летните шапки са просто задължителни.

Лято 2019 издига шапките на пиедестал. Освен класическите за сезона модели – сламени, бейзболни и широкополи, дизайнерите ни предизвикват със смели предложения. Едно от тях са черните воалетки. Те са далеч от имиджа си на аксесоар за погребения и балове. Този сезон може да ги съчетавате с всичко и да ги носите дори в ежедневието си.

Шапките тип „кофа“ са другият голям хит на сезона. Те неминуемо придават младежко и спортно излъчване, което ги прави любими на различни поколения жени. Друг актуален спортен модел са козирките. Тяхното предимство е, че хем предпазват очите от слънчевите лъчи, хем оставят косата открита.

Ако искате да впечатлите с фешън нюх, непременно се отдайте на магията на Ориента с шапка тип „тюрбан“ или се докоснете до свободата на рокерите с кърпа за глава. А една ефирна широкопола шапка, ще ви превърне в изтънчена дама.

9 модела шапки за 9 различни настроения ви очакват в нашата галерия ТУК

Още от Биляна Божилова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти