Ето защо жените заслужават подаръци!

Ето защо жените заслужават подаръци!
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Този текст е за тези от вас, мили дами, които притежават онази сила, срещаща се само при изключително силните характери.

За различните от вас, които всеки ден показват на околните смисъла на живота, на ценностите и взаимоотношенията.

Заслужавате подаръците си за празниците, уважаеми!

Заслужавате ги, защото, въпреки всичко, през цялата година бяхте позитивни и не позволихте нито неуспехите, нито негативните коментари на хората да ви демотивират в борбата ви да постигнете целите си.

Всеки ден ни припомняхте, че целите трябва да се преследват до последно, с всички сили.

Убедихте ни, че това е единствения начин те да бъдат постигнати честно, самостоятелно и без угризения.

Без значение колко усилия ще са необходими и колко време ще е нужно – това е начинът да се стигне до върха.

Показахте на другите, че могат да постигнат всичко. Някои обаче нямаха волята да бъдат упорити като вас.

Може би някой ден ще разберат, че колкото и безнадеждна да изглежда ситуацията, изход винаги съществува, стига да не спираш да го търсиш.

Заслужавате подаръците си, мили дами, защото знаете цената си, въпреки постоянните опити на мъжете да ви обезценят. А вие сте безценни. Може би не ви го признават, всички знаят на какви чудеса сте способни и какъв огромен потенциал носите в себе си.  

Да не говорим за амбицията ви всеки ден да развивате всичко добро в себе си, защото вярвате, че в противен случай денят е пропилян. А последното нещо, което искате хората да свързват с вас, е посредствеността.

Снимка: Thinkstock

Да, заслужавате подаръците си. Как да не ви се възхищава човек и как да не поиска да ви подари целия свят? Когато искате да направите нещо, то ще бъде сторено. Дори с цената да бъдете наранени. Плащате цената за вашата сила с плач, болка и преглъщане на егото. Няма две менения – когато искате да направите нещо, ще преобърнете целия свят, ще преобърнете и целия си душевен мир, но ще го направите. Просто нищо не може да ви спре.

Заслужавате подаръци, защото забелязвате нещата, които убягват на повечето хора. Как успявате да усещате в такива детайли трептенията около себе си? По необясним начин бързо успявате да влезнете в кожата на човека срещу вас и да предвидите реакциите му. Как го правите? Интуитивност върви ръка за ръка с вродената ви мъдрост. Различавате важното от маловажното, незначителното от голямото.

Снимка: Thinkstock

Заслужавате подаръци, защото знаете как да бъдете водещи във взаимоотношенията. Мъжете се побъркват заради това. Побъркват се, защото искат да съм като вас, а не успяват. Отговорете ми, моля, на още един въпрос - как винаги правите така, че вашата дума де бъде последна, без значение дали това се харесва на другата страна?

Без значение, че има вероятност другите да бъдат прави. Важното е какво мислите и искате вие и никой не може ви оспори вижданията с каквито и да е аргументи. Винаги става на вашето.

Снимка: Thinkstock

Поздравявам ви!

Кажете ми как да не ви купи подарък човек, виждайки колко сте великолепни? Моля ви, не спирайте да ни изумявате! Чувството е прекрасно, когато купуваш подарък за великолепен човек.  Заслужавате подаръци. Заслужавате всичко, което си поискате.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти