Ето какво си пожелаха мъжете от... Снежанка

Снежанка Коледа
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Покрай Коледа мъжете определено се вдетиняват. Истина е, че искат желание да им изпълни не Дядо Коледа, а Снежанка. Докато празничната подготовка кипи с пълна пара и дамите обикалят по магазините, или вече се вихрят в кухнята, мъжете им палаво потриват ръце всеки път, когато видят тази приказна дама до Белобрадия старец. Без значение кога и къде прекарват празниците, фетишът към Снежанка няма как да бъде изкоренен от мъжкото съзнание.

Лицемерно е как покрай Коледа всички се преструват, че не обръщат внимание на този неудобен за разговори фактТемата е обект на коментари единствено в при вплитането ѝ в стари лафове като „Детството приключва тогава, когато искаш да ти изпълни желание не Дядо Коледа, а Снежанка“, което е и най-масовият текст за статус във Фейсбук на почти всеки глупак с претенции за чувство за хумор. Другият начин за споменаването на Снежанка по темата е в някой мръсен стар виц, най-вероятно от соц епохата, разказван отново от тези същите мъже, с нелепите им „празнични“ статуси във Фейсбук.

Снежанка Коледа
Снимка: iStock

Всички сме виждали как изглеждат писмата до Дядо Коледа, но дали сте виждали писмо до Снежанка? Е, крайно време е такова да бъде публикувано някъде и всички тайни да бъдат разкрити. В следващите редове ще прочетете едно автентично

ПИСМО ДО СНЕЖАНКА

Скъпа Снежанке,

Пише ти Т. К., на 35 г. Тази година бях добричък - слушках, папках, а да не ти се хваля и колко много пийвах.  Казано по друг начин – заслужавам да ме наградиш, защото наистина бях добър в тези неща.

С това писмо искам да предизвикам съдбата да ми докаже, че „На Коледа стават чудеса“, като си пожелая да ми сбъденш няколко желания. Не, не искам подарък от теб, а да ми сбъденеш желания. За подарък писах до Дядо Коледа, който така и не разбрах какъв всъщност ти се пада.

Снежанка Коледа
Снимка: iStock

Вероятно си свикнала мъжете да искат от теб основно три неща – супа, второ и десерт. Ако не е това, убеден съм, че другите желания към теб са да извършиш нещо неприлично, че да задоволиш нуждите и фантазията на онзи тип мъже, които пишат на стената си във Фейсбук „Детството приключва тогава, когато искаш да ти изпълни желание не Дядо Коледа, а Снежанка“.

Е, този път ще трябва да изпълниш моето още по-необичайно желание. Искам да направиш така, че Коледа да бъде уютна, топла и красива. За всички. Убеден съм, че само ти можеш да сбъднеш това желание. И знаеш ли защо се обръщам към теб за това? Защото си жена. Само жена от нищо може да създаде уют, топлина и красота. Всички опити на другите, включително и на Дядо Коледа, ще бъдат обречени на неуспех. Знам, че ти го можеш, знам също, че го искаш.

Имай все така добро сърце, силен дух и сексапилно тяло!

Твой фен.

Прочетете още от Тодор Капитанов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти