Една разходка из шарения свят на зодия Близнаци

жена пролет
Снимка: iStock

Навлязохме в периода на най-противоречивата, обсъждана, обичана и мразена зодия от всички – Близнаците! Те заслужават отделна статия, всъщност каква ти статия – цял роман заслужават те! В тая връзка реших да се престраша и да напиша няколко думи от позицията на мъж, чиято любима е родена през юни.

Някои от вас може би на свой ред ще запитат – как се съжителства с човек, който на практика съдържа в себе си поне още десет човека и всеки от тях носи свой отделен характер и за капак се сменят, когато им скимне като настроението на пациент с биполярно разстройство?

Не се плашете – всъщност решението е далеч по-просто, отколкото си мислите. Вместо да търсите някаква кой знае каква формула, обикнете всичките самоличности на партньора си и ребусът ще се нареди от само себе си. В началото от вас се иска да свикнете с идеята за многоликостта на Близнака и да спре да ви прави впечатление тая вихрушка от емоции, която представлява. Особено ако е жена.

жена пролет
Снимка: iStock

Също така трябва да се научите да давате на Близнака необходимото за него лично пространство. Ако млъкне рязко – млъкнете и вие. Ако стане плашещо любвеобилен и започне да търси вниманието ви – отвърнете му, докато е време, защото после ще ви се цупи, че не сте улучили момента. В общи линии – влезте в неговия ритъм и има немалка вероятност животът ви да стане лек като перце. Вие сами ще си го направите такъв, докато вашата половинка е около вас.  

Запомнете – Близнаците са хора на крайностите, ако ще и да не си го признават. При тях няма среда. Реалността е или розова, или черна. Когато е розова, са в състояние да ви обясняват с часове колко е хубаво най-ужасното нещо на света. Ако стане черна обаче – мислете му. Тогава и най-слънчевият ден става студен и мразовит в техните съзнания. И именно тук идва вашата задача – да ги завиете с топлото одеяло на доброто отношение и любовта.

жена пролет
Снимка: iStock

Интересното е, че не можеш да им се разсърдиш. Или поне аз не мога да се обидя истински на моята приятелка. Обожавам я даже в редките мигове, в които не я понасям. И я обожавам по ред причини и заради ред качества, които съм убеден, че и вие сте намирали в своите половинки. Ще откроя само най-важните и ще се опитам да го направя красиво.

Ако завали порой – Близнакът ще ти даде своя чадър. Ако никой не е на ваша страна – Близнакът ще е там. Ако сте гладни – Близнакът ще ви отчупи по-голямата половина от своя хляб. Ако сте тъжни – ще ви изслуша и ще даде отличен съвет. Състрадателност, емпатия, доброта, сърцатост. Все зачезващи черти в днешния индивид. Въобще – има защо да бъде прегърнат всеки един представител на тази зодия. Дори сега, когато прегръдките не са препоръчителни. Вдигам тост за Близнаците! Господ да ги благослови. По възможност повече от веднъж.

жена пролет цветя красота
Снимка: iStock

Още от Росен Карамфилов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти