Джаред Лето си играе на Бог и още (Плейлистът на Edna #3)

Джаред Лето Плейлистът на Една
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от изминалите 7 дни, на които си струва и вие да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Януарска мотивация

Чарли Пут подготвя третия си студиен албум, озаглавен “Charlie”, а междувременно слушаме първия сингъл от него. Заразителното парче “Light Switch” се сдоби и с клип, подобаващ за началото на годината и обещанията, които си поставяме. Героят на изпълнителя в клипа е занемарен след раздяла, но когато се взима в ръце, го очаква смайваща изненада пред дома на бившата му приятелка.

Разлята в цветове

С кинематографичното си звучене не е случайност, че Лана Дел Рей участва в саундтрака на филми като „Големия Гетсби“, „Големи очи“ и „Господарка на злото.“ Сега в портфолиото си изпълнителката отбелязва и сериала „Еуфория“, за чийто втори сезон записва сингъла “Watercolour Eyes”. Сладко-горчивият текст е за изгубена любов, а съдейки по думите “I think that you taste like rock candy”, песента вероятно е щяла да бъде част от албума “Rock Candy Sweet”, който тя обяви през март 2021 г., но впоследствие бе озаглавен “Blue Banisters”.

Към светлината

Purple Disco Machine отново ни завладява със смесицата от модерно звучене и влияние от 80-те. Тино Пионтек, каквото е истинското име на немския диджей и продуцент, този път работи с английската инди поп група Sophie and the Giants за новия си сингъл “In The Dark”. Кадрите във видеото са в стил ноар, но окъпани в неонови цветове.

КИНО

Нов рицар



Следващата голяма премиера от четвъртата фаза на Marvel се казва “Moon Night” и ни запознава с герой, когото досега не сме виждали на екран. Сериалът на Disney+ започва от 30-ти март, а в шестте епизода Оскар Айзък влиза в ролята на Марк Спектър. Мъжът с дисоциативното разстройство на идентичността, една от чиито личности е Лунния рицар, се отличава със суперсили като видения и способността да източи нечия сила чрез физически контакт. Докато героят се бори със себе си, Итън Хоук като лидер на култ ще окуражи Марк да се отдаде на мрака у себе си.

Надпревара с времето

Трилърът “The Desperate Hour” разказва историята на вдовица и майка, която се опитва да спаси сина си. Докато един ден спортува извън града, тя разбира, че синът ѝ е отвлечен заедно с още няколко души. Оказала се насред нищото, Ейми ще трябва да извърви 10 километра до цивилизацията и да използва единствено телефона и служебните си връзки, за да се свърже с похитителите. Напрегнатата лента с Наоми Уотс в главната роля прави световната си премиера през март, предстои да разберем дали ще получи и дата по нашите салони.

Бизнес месии

Сериалът на Apple TV+ “WeCrashed” ни представя драматичната и леко налудничава история на Адам и Ребека Нойман, стоящи зад старт-ъпа WeWork. Компанията, която започва като споделено работно пространство, за по-малко от десетилетие прераства в световна марка, оценена на 47 милиарда долара. Докато създателите ѝ се изживяват като звезди, за по-малко от година компанията отбелязва загуби от 40 милиарда. Какво се обърква, ще видим в 8 епизода, които започват от 18 март. В образите на влюбената и ексцентрична двойка влизат Ан Хатауей и Джаред Лето, а нарцисизмът на героя му си проличава от репликите: „Знаеш, че не си Бог, нали?“/„Трябва да признаеш, че наистина малко приличам на него.“

ОЩЕ

Звездите го говорят на звездите

Покрай снимките на актуалния си брой, посветен на най-добрите актьорски изпълнение за годината, от списание W използват повода, за да накара гостите си да прочетат своя дневен хороскоп. Пред камерата на изданието Дакота Джонсън, Кирстен Дънст, Кристен Стюарт и още знаменитости споделят какво послание имат звездите за тях според LA Times и сме изненадани колко запознати са някои не само със зодията, но и с асцендента и лунния си знак (Андрю Гарфийлд, към теб гледаме!). „Има нещо много силно и важно в хороскопите, но трябва да бъдеш внимателен с това кой ги пише“, пък казва Джейк Джиленхол. Е, тези в Edna са напълно безопасни, затова ако скоро не сте чели, своя, заповядайте в най-посещаваните ни раздели – Хороскопи и Астрология.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти