Да се отървеш от нея за 30 секунди

жена двойка
Снимка: Istock

Тодор Капитанов

Често използвам един любим цитат от култовия филм „Жега”, в който героят на Робърт Де Ниро казва „Не се обвързвай с нищо, от което да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш жегата зад ъгъла”. Този цитат трябва да бъде запечатан в главата на всеки мъж, за да бъде готов да реагира, когато някой прекали с неговото доверие и благоразположение.

А жените, за съжаление, често са склонни да правят именно това – да създават жега.

Ама не само да я създават, а да дават и всичко от себе си, че да я поддържат и увеличават. Едва ли има мъж на тази земя, който да не е попадал на жена, обичаща „жегата“. Също така няма и жена, която да е доказала обратното.

Хубавото обаче е, че ако решиш, наистина можеш да се отървеш от това за 30 секунди. Който си е тръгнал, със сигурност го е направил с думите „Дано никога повече не срещна таква жена!“. Момчета, бягайте далеч от жените, които създават жега! Не се страхувайте от нищо, защото бягайки, или ще настигнете, или ще пресрещнете някоя друга, която заслужава да бъде с вас - възхитителната, добронамерената, уважителната. Тази, която винаги сте искали до себе си. 

жена двойка
Снимка: Istock

В интерес на истината рядко са случите, в които жените провокират или още повече заслужават такива крайни действия от страна на мъжете. Има обаче ситуации, когато провокациите минават всякакви граници и представителките на нежния пол показват колко разрушителни могат да бъдат с думите и действията си.

Сещам се например за ситуации, в които проявяват агресивно своя егоизъм по отношение на ролите във връзката. Да, може жените да се борят за своите права, да отстояват своята независимост и всички ние ги подкрепяме в това, но да вървят срещу природата някак си това не върви.

Просто не се е родила жена, която може да бъде по-голям егоист, от който и да е мъж. Това са законите на природата. Ако има все още някоя, която не е проумяла това, то я съжалявам за тъжния живот, който със сигурност ще има с човека до нея.

жена двойка
Снимка: Istock

Със сигурност ще ви се наложи да се отървете за 30 секунди и от жената, която непрестанно използва миналото ви срещу вас или по-лошо – заплашва ви, че бъдещето ви няма да е във ваша полза и тя ще се постарае да направи възможното, за да бъде права накрая. Да, както за жените, така и за мъжете, е обидно единият да не проявява разбиране към мечтите и целите на другия.

Защото „жегата“ е всеки път, когато усетиш, че главата ти прегрява от женските думи, действия и емоции, противоречащи на здравия разум. Когато те лъжат и манипулират, когато жената е негативна към всичко и най-вече към самия теб. Такава жена няма да престане да се оплаква от мислите и действията ти, да коментира проблемите ти и да пренася своя гняв върху всичко, което обичаш. „Жега“ е, когато тя е изпълнена с амбиция да постигне своето на гърба на твоето търпение и за сметка както на теб, така и на хората, които иначе я подкрепят. 

Най-хубавото оставям за финала: Дори и „жегата“ може да има щастлив край. При това само за 30 секунди. От вас зависи, момчета. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти