Чантите на есента: арт, хендсфри, огромни или миниатюрни

чанта
Снимка: Биляна Божилова

Биляна Божилова

Моден сезон есен/зима 2019-20 е щедър откъм свежи модели чанти. Разнообразието прелива в изобилие. Със сигурност ще намерите вашата чанта и най-вероятно няма да е само една. Огромни или миниатюрни, в ярки нюанси или в нежни пастелни тонове, едноцветни или многоцветни, класически или екстравагантни, има от всички по много.

Чантите са всесезонен аксесоар, за разлика от обувките. Едни и същи модели може да се носят целогодишно. Изключение правят само плажните и сламените чанти, които обикновено прибираме в края на лятото заедно с другите плажни вещи. Затова прегледайте наличните си модели и тогава се втурвайте в покупка на нови.

Повечето актуални чанти са вдъхновени от миналото, а дизайнерите са прибавили от своя авторски почерк в изпълнението им. Затова като видите чанти от изкуствен косъм, с ресни, с пачуърк елементи или с леопардов принт, ако нямате налични, приемете ги за must have покупка за сезона.

Динамичното ежедневие инспирира модните творци да създават чанти, които се носят навсякъде другаде, но не и в ръцете – на колана, на врата, дори на обувките. А въображението им прелива в създаването на артистични модели с 3D цветя и чанти във формата на акордеон.

Цялата плеяда от звездни чанти ви очаква в нашата галерия >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти