Целуни ме Кобра за късмет, пък после ме хвърли на смет

Целуни ме Кобра за късмет, пък после ме хвърли на смет
Снимка: Screenshot/Youtube

Изчаках да отмине първата вълна от емоции около целувката на Кубрат Пулев и Джени Суши, та да се изкажа и аз по темата! Не си мислете, че бих пропуснал такава възможност! То си стана цяло събитие! Българската целувка в Америка! Не по Климт, а по Пулев – спонтанно и неочаквано! Целувка като мълния! Май никой не е знаел, че ще последва такъв тътен...

В интерес на истината – следя Кобрата от мача с Кличко насам и по моето скромно мнение на абсолютен лаик, този с Богдан Дину бе в пъти по-интересен и имаше напрежение и драма, имаше и доста видим напредък в начина на игра на Кубрат, което ме изненада приятно. Вдъхна ми някаква надежда. 

Всъщност – стига съм говорил за мача! Знам какво ви интересува. Целувката, естествено! Омировият епос с елементи на Еврипидова трагедия! Оказа се, че тая пикантерия е по-важна за болшинството от българския народ, а не спорта и още повече – дори не и победата! Това направо ме изумява. И си казвам – я чакай малко, тука има нещо, дето не е както трябва! 

Първо – говорим за дама, която е известна като кралицата на голото суши. Тоест – предполага се, че няма кой знае какви задръжки, щом може да се снима в този вид и така да си изкарва едни хубави кинти с подобно рекламиране. То е повече от ясно – сексът продава. После – обратно – същото това момиче тръби, че се чувства унизено от неочакваната целувка на нашия лъв! 

Гледах внимателно видеото. Накрая Джени възкликва: „Allright! Thank you!” при това ухилена до уши. Поне на мен не ми изглежда в шок или пък огорчена по някакъв начин. Още нещо – в тая целувка аз не виждам сексуален подтекст. От едно време със забелязал, че Пулев си е такъв – човек на импулсивното действие. Да, може да не е постъпил особено обмислено, но и със сигурност не е искал да унижи репортерката, както твърдят някои. Не мисля, че е правилно да бъде съден толкова сурово след като ситуацията е ясна. Когато парите са в играта – прошка няма. Борбата е безмилостно жестока!

Снимка: Screenshot/Youtube

В заключение искам да добавя следното. Да, целувката е интимен акт и трябва да бъде желана. Да, Кубрат пак стъпи накриво – факт. Да, правата на жените следва да бъдат защитавани докрай. Момчета, за ваше добро – не взимайте пример от Кобрата, питайте преди да целувате непознати момичета. Нежеланите изблици на нежност водят след себе си сериозни последствия, както вече се разбра. Нека това ви бъде примерът как не бива да се прави. Хубаво е да има и такива примери. Хубаво е също и да се яде суши, но с мярка. И то омръзва. Хайде със здраве! Понеже обичам да рискувам, отивам да хапна едно!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти