Бягайте далеч от такива жени! Бягайте с триста километра в час

Бягайте далеч от такива жени! Бягайте с триста километра в час
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Ще ви разкажа за някои от качествата на жените, заради които считам, че мъжете категорично трябва да странят от взаимоотношения с представителките на нежния пол, притежаващи подобни разрушителни черти на характера.

Казано по друг начин – от какви жени да се пазят мъжете.

Да, жените заслужават подобно крайно отношение.

Например когато прекаляват с егоизма си по отношение на връзката.

Има територии, в които не трябва да навлизат, ако не искат да им бият шута светкавично. За жалост на мъжете, откакто свят светува, дамите не се съобразяват с неписаните норми на балансираната връзка. Сега ги описвам, за да няма отново недоразбрали.

Въпреки че може и да боли, мъжът трябва да намира сили да си тръгне от всяка една връзка, когато забележи, че жената непрестанно използва миналото му срещу самия него, не проявява разбиране към неговите мечти и цели или когато тя ограничава социалните му контакти, свеждайки ги единствено до прекарване на време с нея.

Имам един любим цитат от култовия филм „Жега”, в който героят на Робърт Де Ниро казва „Не се обвързвай с нищо, от което да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш жегата зад ъгъла”. Този цитат трябва да бъде запечатен в главата на всеки мъж, за да бъде готов да реагира, когато някой прекали с неговото доверие и благоразположение. А жените често са склонни да правят именно това – да създават жега.

Снимка: Thinkstock

Жега е, когато те лъжат безобразно. Това е нещо, което всички мразим. Въпреки че понякога лъжите са от добри намерения, не считам за редно жената да лъже мъжа до себе си, без значение от мотивите за това.

Жега е, когато жената е негативна към всичко. И най-вече към мъжете. Такава жена не спира да се оплаква, да говори единствено за проблемите си, да обижда и да пренася своя гняв върху околните.

Жега е, когато жената има проблем със себе си и се опитва да направи този проблем всеобщ.

Снимка: Thinkstock

Жега е, когато тя е изпълнена със завист относно това, което другите имат, към успехите им и въобще към това, че някой е щастлив повече от нея.

Изобщо жегата е винаги когато усетиш, че главата ти прегрява от женските думи, действия и емоции, противоречащи на здравия разум.

Момчета, бягайте далеч от жените, които създават жега. Бягайте с триста километра в час и на триста километра от тях. Докато бягате, е много вероятно да намерите тази, която заслужава да бъде с вас – възхитителната, добронамерената, жертвоготовната.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти