Аз обичам леките жени

жена секси
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Ако си мислите, че има ирония в заглавието – изобщо не сте познали тоя път. Днес аз ще отдам заслужена почит на леките жени, ще им се възхитя, ще ги възхваля и уважително ще им се поклоня в мислите си. Защото единственото, с което мога да сравня действията на леката жена, е изкуство. 

Чудех се как да дефинирам „лека жена“ и тъй като това е нещо твърде обширно и много над моя посредствен капацитет, проверих значението в Google. Първият резултат, който ми излезе, беше постът на golqmumnik в библията за секс съвети teenproblem. Той ми завеща следното:

Лека жена е тази, която просто се чука с някой пич просто щото е готин и сладък, без никакво опознаване, както пръча на село чука козата, само че той не туря капут.  

Изчерпателно. 

В коментарите отдолу хората допълваха, че за леките жени още характерно било да изневеряват, когато им падне. Туй да го видя няма да го повярвам! Те същите неща се отнасят и за мъжете, ама нали съм мъж, ще обсъждам нежния пол, да ме прощавате!

жена секси
Снимка: Thinkstock

Аз обичам леките жени. Стремя се към тях. Ако можех и аз щях да стана лека жена! Но за да правиш подобно изкуство, са нужни определени качества – едното от тях е да не си мъж, което за жалост съм. Кои са другите ли? 

Те са неуморни

Чудя се, а понякога дори се мая, как леките жени, докато лежат в леглото на любовника, си пишат с гаджето, а едновременно с това обмислят какво да облекат на екскурзията до Рим със съпруга си. Аз, например, докато лежа, изобщо не мога да мисля. Вместо това си почивам. А за тези жени почивка няма! Такива хора движат държавата!

Уважават възрастните

Да имаш слаб ангел не означава само да правиш секс с всеки, но и да уважаваш възрастните. Само по филми съм виждал, че леките жени имат много специфичен нюх към дядовци с пари. Това качество им е дадено отгоре. Обикновено това е и моментът, в който си оправят живота. С уважение - към успех! Аз, ако бях жена, веднага щях да се хвана с някой богат дядо. И тъй като не съм, единственото, което ме успокоява е, че някога аз ще съм тоя дядо, който ще оправя животи!

жена секси
Снимка: Thinkstock

Самодисциплина и самоконтрол

Да забременееш от всеки, с когото правиш секс, но не и от собственото си гадже, с което живееш, а той дори да не заподозре колко разнообразно ДНК се съдържа в устата ти, докато те завива вечер, целувайки те по челото за лека нощ. Отново, без да подозира за цицината, която имаш баш там. Ако това не е перфектният пример за самодисциплина и самоконтрол, курва му кажи. Тъй де, здраве исках да кажа.

Като мъж, се надявам да има все повече леки жени по света и най-вече у нас. Аман от съвестни и свестни – скука! Искам да заявя още, че аз бих бил изключително щастлив да бъда лъган! 

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти