Ако той наистина иска да е с теб

двойка
Снимка: iStock

Истината не винаги е приятна за приемане, но от заблуди никой няма нужда. Затова нека си кажем откровено някои неща по отношение на връзките без да се баламосваме излишно.

Ако той наистина иска да е с теб, няма да те игнорира. Ще отговаря на съобщенията или обажданията ти, ако не веднага, то с разумно закъснение. Забавени с 12 часа, един ден или дори повече отговори говорят единствено за безхаберие, особено ако е практика.

Ако той е наистина зает или нещо го възпрепятства да ти пише/звънне, ще намери начин да ти го каже о време.

“Бях с приятели”, “Телефонът не беше до мен”, “Имах много работа” могат да бъдат приети като извинения за дългото му мълчание само, ако те е предупредил преди това, че няма да е на разположение.

двойка
Снимка: iStock

Ако той наистина държи на теб, няма да те държи на телефона до малките часове на нощта или нон стоп през деня.

Той следва да оценява личното ти пространство и време за почивка.

Обсебването не е любов!!!

Разговори до зазоряване са нормални само при тийнейджърските свалки. Възрастните хора следва да могат да регулират времето и емоциите си по-добре.

Ако той наистина иска да те вижда, ще се постарае да си направите план за излизане от по-рано.

Изчакване до последния момент не говори за спонтанност, а че другите му опции за забавление са се провалили и ти си последният му избор.

Ако той наистина държи на теб, няма да имаш чувството, че единствено от теб зависи дали ще имате връзка или не. Той ще намира начини да ти показва, че иска да сте заедно, че държи на компанията и личността ти.

двойка
Снимка: iStock

Ако той иска да бъде с теб, няма да те отблъсква от себе си. Няма да те предупреждава колко особен или тежък характер е, което едва ли не цели да го изкара като лошо момче или особено специален индивид. Ще се старае да е най-добрата версия на себе си, за да не искаш ти да го оставиш.

Не се задоволявайте с по-малко от това, което искате. Не оправдавайте чужди грешки и безобразно поведение, без дори другата страна да е искала това. Не толерирайте безразличие и безхаберие. Ако вие не сте негов топ приоритет, значи няма нужда да правите него такъв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти