Ако изгубиш такава жена, ще останеш с разбито сърце

Ако изгубиш такава жена, ще останеш с разбито сърце
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Тази статия е за жените, които притежават онази обсебваща сила, която те кара да не спираш да мислиш за тях, без значение как си, къде се намираш, с кого се срещаш, с какво се занимаваш и въобще кой си. Тези жени са онези, различните, за които ще съжаляваш до края на дните си, ако ги изгубиш.

Да, ще ти разбият сърцето, но не защото искат, а защото могат. Тези жени никога не позволят на неуспехите и негативната среда да ви демотивират в борбата за постигане целите ви, а точно обратното – винаги ще ви подкрепят и амбицират да давате най-доброто от себе си и да вървите смело напред. Всеки ден ви учат, че целите трябва да се преследват честно, самостоятелно и не всяка цена, за да бъдете щастлив, когато ги постигнете. Когато сте с такава жена, няма как да не бъдете настроени оптимистично към всичко и всеки. Загубите ли я, със сигурност цял живот ще съжалявате. Няма значение колко усилия ще са необходими и колко време ще е нужно да я имате – всеки мъж трябва да положи максимални усилия да има точно такава жена до себе си. Това е начинът да стигнете там, където искате. Само тя може ви покаже, че колкото и безнадеждна да изглежда дадена ситуация, изход винаги съществува, стига да не спираш да го търсиш.

g
Снимка: iStock

Жените, които могат да разбият сърцето ти, много добре знаят цената си. И тя е изключително висока, въпреки постоянните опити на мъжете да обезценяват всичко в дамите. Точно при тези жени обаче номерът им никак не минава. И как иначе, при положение, че знаят на какви чудеса са способни и какъв огромен потенциал носят в себе си.  Да не говорим за амбицията им всеки ден да развиват себе си, защото вярват, че застоят е първата крачка към посредствеността. А посредствена жена няма как да разбие сърцето на когото и да било.

g
Снимка: iStock

Поискат ли да направят нещо, тези жени знаят, че рано или късно ще бъде сторено. Дори с цената да разбият сърцето някому. Ето защо е по-добре да им се помага да случат желанията си, защото те ще ги случат с вас или без вас. Това изисква мъжество на разума, сила на сърцето и владеене на духа. Все неща, които трудно се срещат в съчетание, а това съчетание е доста взривоопасно и най-лесно разбива мъжки сърца. Не забравяйте също, че тези жени изживяват болката и преглъщането на егото много по-трудно от мъжете, но в същото време това ги калява адски добре и се превръщат в непоклатими и устойчиви срещу ударите на любовта и на живота въобще. Едва ли може да се съмнявате, че сърцето ви ще бъде разбито от тази машина, която нищо не може да я спре, когато си науми да постигне нещо.

g
Снимка: iStock

Такива жени са невероятно впечатляващи, но са два пъти по толкова и опасни. Много добре усещат всякакви вибрации около себе си. Опознават човек само с поглед и моментално разбират неща от миналото му и неща за бъдещето му. По необясним начин бързо успяват да влезнат в кожата на човека срещу тях и да предвидят реакциите му. Но това не е всичко, защото тази тяхна интуитивност върви ръка за ръка с вродената им мъдрост. Умеят да различават важното от маловажното, незначителното от голямото. Прекрасно знаят за какво да се борят и какво да оставят да отмине. И те го правя смело и категорично – както да се борят, така и да загърбват. Стискайте палци загърбеният никога да не бъдете вие, защото ще боли за цял живот.

g
Снимка: iStock

Кажете ми как да не се страхува човек да поиска такава жена да бъдете част от живота му, при положение, че това крие толкова големи рискове за него? Но пък си струва рискът. Дори и непоправимо да разбият мъжкото сърце, по-важното е друго – че сте я имали, дори и за малко. Тя си заслужава всичко.

g
Снимка: iStock

Още от Тодор Капитанов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти