4 пози за семейно щастие, които могат да накарат edna жена да откачи от кеф

двойка
Снимка: Istock

Александър Петров

Откакто се оплаках, че никой не ми пише, на хората явно им дожаля и започнаха да ми задават разнородни въпроси, все едно аз знам отговора на всичко. Това, разбира се, е така, защото:

„Който търси, намира!“

А аз отговори търся постоянно и почти не мога да бъда хванат неподготвен, особено когато става дума за въпрос, свързан със женското щастие, какъвто също ми беше зададен. Което и мое бивше гадже да питате, ще ви каже, че такова щастие като мен не й се е случвало. Разбира се, ще го каже с едната ръка, прекръствайки се със скръстени пръсти, а в другата държаща запалена свещ, но все пак ще го каже. Традицията, разбира се, продължава и днес, когато вече водя съвместен любовен живот и нещата са сериозни.

Тя е много щастлива с мен, особено когато чете за себе си в Edna.bg и отрича всичко, което описвам за нея. Но с любов го отрича. Знам, че ме обича, защото напипах формулата за семейно щастие и вече успешно я прилагам. Сега съм щастлив от факта, че ще ви я споделя. Оказа се, че тайната е в позите. И по-точно в разнообразието от пози. А откакто установих и кои са те, повярвайте ми, приятелката ми няма търпение да се прибера от работа. Така че, ако установите, че жена ви напоследък не е много щастлива… ето какво да предприемете.

Поза първа

Тя е легнала на дивана в хола. Облечена е в най-хубавия си халат. Под него е гола. Чете книга, но това е само прикритие. Всъщност си мисли „Ох, кога ще се прибере от работа най-после… не издържам. Цял ден не съм… не, не мога да мисля за това, трябва да се разсея, защото още повече започвам да го искам. О, ето го! Прибира се най-после!“. Тук се случва магията, колеги мъже. Ако се прибeрeте вкъщи и заварите жена си в това положение и единственият аромат, който усещате у дома, е любимият ви неин парфюм, то веднага трябва да ви светне една голяма червена лампа, тип прожектор. В този случай единственият вариант, който стои пред вас, е да й дадете това, което й се полага и най-вече това, което цял ден, прекаран вкъщи, тя не е съумяла да свърши сама. Идете при нея, целунете я страстно, хванете я и я наместете така, че погледът й да е насочен право към вас. Да вижда всяко ваше действие. Изправете се бавно и… ето какво ви е нужно по-нататък:

400г. пилешки гърди
1 пакетче моцарела
300мл сметана за готвене
1бр. домат
1 връзка босилек
черен пипер на вкус
сол на вкус

двойка
Снимка: Istock

Поза втора

След като сте я нахранили, ще забележите, че нейното добро настроение лека-полека ще започне да се задава на хоризонта. Това обаче не е моментът да спрете, а напротив! Това е моментът, когато неподправената семейна еротика е готова за старт. Към позата, която ще последва, трябва да подходите спонтанно, за да е възбудата още по-голяма. Издебнете момичето си, докато рови в шкафа със сладкото. Застанете зад нея и допрете тялото си до нейното. Нека да усети мъжкото у вас! Хванете ръката й, която държи вече втори шоколад за деня и го изтръгнете от нея. Леко стреснатият й и недоумяващ поглед ще се премрежи от възбуда, когато… отворите шоколада и й позволите да го изяде. Целия. 

двойка
Снимка: Istock

Поза трета
Хубава вечеря и любим десерт е равно на заслужен завършек на вечерта. Но преди това, още малко любовна игра. Веднага щом забършете шоколада, озовал се незнайно как на носа й, ще видите щастието в очите й в почти пълния му блясък. Сега е моментът за активни действия! Сграбчете момичето си през кръста, вдигнете я на плота, притиснете я към себе си, доближете се до ухото й и нежно прошепнете „Просто се изключи и се наслади на момента!“ Целунете я нежно, наведете се…

Извадете верото от шкафа под мивката, напоете гъбата и бавно започнете да търкате… Това, че миете чиниите вместо нея ще я побърка от кеф и ще сложи началото на невиждан до момента подем в семейното щастие.

двойка
Снимка: Istock

Поза четвърта

Разбира се, вечерта трябва да приключи подобаващо, а това обикновено се случва в леглото. Това е моментът на кулминацията. Вие вече сте си заслужили правото да направите това, което обикновено мъжете искат да направят с една жена в спалнята. Но и не съвсем. Това е моментът, в който вие с невъобразимо желание ще я накарате да вика. Хванете половинката си и я съблечете. Обърнете я с гръб към вас, намажете я обилно и започнете да я… масажирате. Важно е противовъзпалителният крем хубаво да се впие в гръбните тъкани, за да има ефект. Важно е и да отправите загрижен съвет към момичето си, че когато решава да си почива през деня, от време на време трябва да става и да се раздвижва, защото подобни схващания, като това, което се опитвате да отстраните, могат да са дори по-болезнени.

двойка
Снимка: Istock

Гарантирам ви, че няма жена, която да не се почувства щастлива от такова внимание. А когато жената е щастлива, то всички замесени във връзката са щастливи. Както се пее в една песен:

„Щом доволна е жената, хич не питай за цената!“

*Ако ви е интересен начинът на приготвяне на рецептата по-горе, пишете ми на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти