14 модни аксесоара, които трябва да имате този сезон

мода
Снимка: Louis Vuitton, Alessandra Rich, Loewe

Биляна Божилова

Есенно-зимните модни аксесоари са натоварени с отговорната мисия да ни предпазват от капризите на времето. Но наред с това, бижутата, коланите, шапките, шаловете и ръкавиците са важен завършек на цялостния аутфит. А сега предстои да разберем какви тенденции ще определят избора ни на модни аксесоари през този сезон.

Бижутата стават все по-големи и по-забележими. Перлите са абсолютно задължителни. Актуалните колиета тип „чокър“ са обсипани с блестящи камъни, капси, шипове и други декоративни елементи. Толкова са големи, че заемат цялата шия. По няколко колиета като вериги също е топ тренд. Модерните обици са много дълги, около рамото, с пискюли или много по цялото ухо. Гривните са големи, пластмасови и се носят върху ръкава. Огромни многоцветни брошки допълват водещите тенденции при бижутата.

Шаловете на есен/зима 2019-20 са топли, мекички и пухкави. Ръкавиците – дълги и кожени. Широки колани около талията, дори върху връхна дреха е хит на сезона. Плътни чорапогащници в ярки цветове внасят колорит в хладните и мрачни дни. Шапките от гладка кожа завършват топ тенденциите, независимо дали са бомбета, бонета, с козирки или други модели.

Как изглеждат 14-те топ модни аксесоара за есен/зима 2019-20, вижте в галерията!

Към галерията >>>

Прочетете още от Биляна Божилова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти