12 аутфит комбинации за бляскава новогодишна визия

нова година мода
Снимка: iStock

Биляна Божилова

Празничната атмосфера при посрещането на Нова година провокира желание да сме по-красиви отвсякога. Да покажем женственост, елегантност, класа, стил, сексапил и, разбира се, повече блясък.

Кога, ако не в новогодишната нощ, да заблестиш с пайети, да се обсипеш с брокат и да покажеш изтънченост, за която все не намираш време и повод? Колко блясък и лукс да си позволим зависи предимно от мястото, на което ще празнуваме, но вътрешното усещане също е определящо.

Ако имате резервация за новогодишната нощ в изискан ресторант, заложете на дълга вечерна рокля или изискан гащеризон. За диско клуб или пиано бар изберете нещо по-секси и удобно за неуморни танци като къси панталонки или мини рокля. За площада или хижа в планината по-добре облечете нещо топло и комфортно като плетива и пухкави дрехи.

нова година парти
Снимка: iStock

И все пак крайният избор е ваш. Нова година е достатъчен повод да проявите смелост със стайлинг, който е в унисон с празничната еуфория. Най-важното обаче е да се забавлявате като за последно, поне за тази година.

Вижте 12 завършени аутфита, които ще ви помогнат да се доближите до своята съвършена новогодишна визия, в нашата галерия ТУК >>>

хороскоп

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти