Време е за коледни подаръци

Модел от коледната колекция дамско бельо на "H&M", чието рекламно лице е Летисия Каста
Снимка: H&M

За да се чудим поне с една идея по-малко какви подаръци да подберем за коледните и новогодишни празници, може да разгледаме двете нови колекции бельо (в галерията ТУК), които шведският бранд "H&M" ("Ейч енд Ем") лансира специално с настъпването на най-големия християнски празник.

Прелестната френска актриса и модел Летисия Каста (34 г.) пък бе поканена за рекламно лице на коледната колекция дамско бельо на скандинавския лейбъл, чийто празничен тон е подсилен от блестящи детайли.

Освен това колекцията бельо за този сезон включва сутиен във формата на сърце с повдигащ бюста ефект със задно закопчаване, както и вариант с предно закопчаване. Силуетът на моделите е допълнен от дантели, пайети и лъскави камъчета.

Актуалните за зимата дамски боксерки се предлагат със средна талия от дантела в прасковен цвят или декоративни кристали в предната част, както и такива с висока талия, обшити със сребърни пайети.

Дантелените бикини и корсажите с визуално вталяващи шевове също са част от новата коледна колекция бельо на "H&M", представена от Летисия Каста.

Що се отнася до мъжкото бельо, там своите нови идеи ни показва английският футболист Дейвид Бекъм (37 г.). След като в началото на 2012 г. той в сътрудничество с "H&M" пусна първата своя колекция с бельо, сега на прага на коледните празници - вече е факт и вторият моден проект от колаборацията му с шведската компания.

"Дизайнът на бельото е изчистен и непреходен, за да може да бъде приложим и след няколко сезона", допълва самият Бекъм.

В тон с по-хладната зима моделите от новата колекция бельо на Дейвид Бекъм са разработени от материи, осигуряващи необходимия комфорт и топлина. Сред предложенията виждаме домашен халат с качулка, долнище на пижама с връзка на кръста, риза без яка, клин с подсилени лакти и колене, широки шорти и тениски, както и хавлиена кърпа.

* На 1 декември тази година "H&M" отваря трети магазин в София ("Bulgaria Mall", бул. "България" 69), а на 7 декември марката ще открие и първия си магазин в Пловдив ("Mall Plovdiv", ул. "Перущица" 8).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти