Спечелете предколедни подаръци за вашето детe

Част от постера на "Чудната петорка" 3D
Снимка: Форум Филм България

"Чудната петорка" е магическо, епично 3D приключение, което разказва историята на Дядо Коледа, Великденския заек, Феята на зъбките, Сънчо и Джак Скреж.

Премиерата на филма е на 30.11. на 3D и IMAX 3D кината. Дългоочакваната анимация е история за легендарни герои, които притежават изключителни и непознати досега способности.

Когато зъл дух, известен като Торбалан, хвърля ръкавицата с претенцията си да завземе света, тези безсмъртни Пазители ще трябва да обединят силите си за първи път, за да защитят надеждите, вярванията и фантазията на всички деца по света.

Ето кои са така любопитните за децата герои:

Дядо Коледа (с гласа на Алек Болдуин / Георги Тодоров) не е типичният весел герой, той е бивш руски казак, взискателен и импулсивен. На едната му ръка има татуировка "лош", а на другата "добър".

Великденският заек (с гласа на Хю Джакман / Христо Чешмеджиев) е спокоен и сдържан австралиец, суров като местния пейзаж и съвършено невъзмутим.

Феята на зъбките (с гласа на Айла Фишър / Лина Шишкова) е наполовина човек и наполовина колибри -  красиво, елегантно, синьо-зелено искрящо създание. Тя съхранява зъбките на децата в двореца си до момента в живота им, когато спомените, пазени в тях, са им най-нужни.

Сънчо създава и доставя на хората хубавите сънища. Не говори, за да не събуди някой, и комуникира чрез изразителни пясъчни образи. Той е гръцки хор, съставен от един член.

Джак Скреж (с галаса на Крис Пайн / Деян Ангелов ) е свръхестествено създание и за разлика от другите Пазители той е самотник, класическият бунтар без кауза. Вечно млад, харизматичен и умен, той има власт върху времето и язди вятъра като олимпиец сноубордист.

Торбалан (с гласа на Джъд Лоу / Георги Стоянов ) има пъклен план да отмъкне вярата на хората в Пазителите и да възцари на нейно място страха, кошмарите и мрака.

Искате ли да зарадвате децата си още преди Коледа и да им подарите един от петте ученически комплекта, които Edna и "Чудната петорка" ще ви изпратят?

Ако да, то тогава оставете като коментар под тази статия своите три имена и отговор на въпроса "Кой британски актьор озвучава Торбалан във филма "Чудната петорка?" до 02.12. (неделя) 23:59ч.

В понеделник (03.12. 2012г.) в 16:00 часа ще обявим петимата печеливши в нашата фейсбук страница.

Успех!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти