Сега са най-сладките дни

уют
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Знаете ли коя дата е? А колко е часът? Не гледайте, не е важно. Това са най-сладките дни от годината.

Между Коледа и Нова година има шест безметежни дни, в които дори да ви се налага да работите, го правите както се маже шоколад на филия- бавно и протяжно.

Денят от самото си начало изглежда така сякаш всеки момент ще се стъмни, а на кафето не му пречи да е ирландско още от сутринта.

Храна има достатъчно, останала от коледните пиршества, а суетнята около новогодишната трапеза е все още прекалено далече, за да се притесняваме за нея.

Снимка: netinfo

Сега е времето на тишината и четенето на книги, на гледането на филми и сладките дремки, без да се интересувате колко е часа.

В тези дни е позволено всичко – и да ядеш, когато си гладен, и да спиш, когато ти се спи...да не си събличаш пижамата, да не си оправяш леглото, да оставиш децата да ядат зърнени закуски дори за вечеря, да си позволиш на себе си да се отпуснеш.

коледа зима жена уют
Снимка: Thinkstock

Сега е времето и да изтриеш от живота си всички, които те натъжават, натоварват, взимат от щастието ти, съмняват се в способностите ти и те карат да се чувстваш недостатъчно добра.

В най-сладките дни е времето не за равносметки, защото в тях винаги има критика, а за похвали – към самата теб заради всичко, което успя да направиш през годината.

Снимка: netinfo

Похвали се, награди се и се прегърни. Поздрави се за добре свършената работа и си дай възможност да си починеш.

Сега му е времето, защото това са най-сладките дни от годината.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти