Повелителка на златото

Повелителка на златото
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Блясък, сияние, разкош, пищност, тържественост, озаряване...

Да, момичета, празниците наближават, а желанието ни да бъдем принцесите на Коледната и Новогодишната нощ, става все по-пулсиращо с всеки изминал ден.

И какво по-любимо, невероятно и красиво от вдъхновяващ златен грим, който да отключи сиянието в нас.

Ще ви дадем няколко идеи за подходящ грим, чрез който можете да заблестите в златни омайващи багри - досущ като Edna истинска повелителка на благородния метал.

Когато подготвяте своя празничен грим, помнете, че с металически златните оттенъци е добре да акцентирате върху очите, скулите и върху тена на лицето. Което препраща към идеята, че е добре да имате под ръка гримове в златни краски - сенки за очи (единични сухи или кремообразни, а защо не и цяла палитра), очна линия, златен молив за очи, бронзираща пудра, козметични перли.

Сигурни сме, че в несесера ви за грим, можем да открием голяма част от необходимите консумативи за съвършената златна визия, но нека все пак преговорим как да се сдобием с металически жълт разкош върху красивото ни лице.

Единичните цветове сенки за очи, обагрени в злато, правят очите като истински пърхащи блестящи пеперуди в празничната нощ.

Сенките с кремообразна текстура са чудесно решение, ако искате гримът ви да запази прекрасния си вид в продължение на целия ден.

Магнетичен и завладяващ поглед ще постигнете съвсем лесно със златна очна линия - подходяща и за по-светли и по-тъмни очи.

Ако искате да акцентирате на погледа си, задължително трябва да имате под ръка палитра със сенки в златистата гама - с набор от 3 до 5 цвята можете да сътворите чудесен изискан грим, като придадете на овалната форма на окото и опушен ефект.

Със златист молив за очи можете да си помогнете в завършването на цялостната златна визия.

Перлите с бронзови оттенъци са чудесен вариант, за да изравните тена на лицето с концепцията на златния грим и да подчертаете скулите си.

Бронзиращата пудра със златни частици също може да използвате, за да заблестите като истинска повелителка на празника, дори и да я използвате като дискретен руж, подсилващ визията, вдъхновена от благородния метал.

ТУК можете да сравните цените на любимите си гримове, с които ще постигнете златното съвършенство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти