Кои са последните тенденции в празничния макиаж

Коледната колекция на "Chanel" "Безкрайна нощ" oзарява клепачите с бронзов блясък, a по устните и ноктите оставя богати тъмночервени тонове
Снимка: Chanel

Кристина Гочева

За някои последните дни на отминаващата годината дават повод за равносметки, за други бягство от оковите на ежедневието, за трети - специални моменти в компанията на любими хора. Истински мигове, в които оборотите се забавят, но суетата остава.

Стремежът да изглеждаме добре съпътства обичайните фирмени партита, семейни събирания, срещите с приятели, пътуванията, дори ваканциите в планината не ни разделят със суетата. Именно за нея са създадени празничните лимитирани палитри за очи и устни, гарантиращи бърз резултат с голям избор от възможни вариации и интензитет на грима.

Традиционно силни в концепцията за визия, "Chanel" привличат вниманието с блестяща коледна колекция грим "Nuit Infinie". Палитрата в пет хармонични цвята "Lеs Ombres Matelassees Charming" градира от светлобежовия нюанс с розови оттенъци, през бежово-кафяво със сатенен ефект или бронзово блестящо каки до интензивни акценти в кафяво-бронзово или матово тъмнолилаво.

Освен със съвършен макиаж "M•A•C" са известни с благотворителните си кампании и жестове. Тази година в магазините на марката ви очакват коледни картички, рисувани от деца в помощ на деца в нужда, а сетът в бургундско червено, създаден от провокативния Ру Пол, предоставя 100% от приходите си в помощ на болните от CПИН.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти