Какво значи регенерация на кожата?

Какво значи регенерация на кожата?
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

С всяка изминала година кожата на женското лице търпи естествени физиологични трансформации.

Свойството да се обновява и възстановява постепенно се забавя. Ежедневните въздействия на околната среда също допринасят тя да изглежда по-отпусната и по-уморена.

В такива случаи е добре да сме наясно, че възстановяването на клетките се случва чрез стимулирането на естествените възможности на кожата.

Първите признаци на стареене се наблюдават след навършването на 25-годишна възраст и се изразяват в появата на бръчки и загубата на блясък на повърхността на кожата.

Това се дължи на факта, че с възрастта в кожата намалява производството на колаген и елатин.

Тогава кожата губи плътност, гъвкавост и еластичност. В резултат се появяват бледият цвят на лицето и липсата на свежест на кожата.

"Вместо да се опитваме да лекуваме кожата, трябва да я научим как да живее в съответствие с естествената ѝ биология" - това е философията на Жан-Ноел Торел - основател на BIODERMA и отразява философията на марката. 

MATRICIUM® е уникален комплекс от активни съставки, които проникват в дълбочина, достигайки до дермата, като създават перфектна среда за регенериране на клетките и тъканите. MATRICIUM® съдържа само 100% естествено налични в кожата съставки: пептиди, микроелементи, витамини, аминокиселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина.

Терапията с MATRICIUM® продължава 30 дни. Причината е, че цикълът на делене на една клетка е 28 дни. След употребата на ампулите има последващ ефект от 2 месеца, но е препоръчително да се приложи отново. За това е желателно да се ползва минимум 4 пъти в годината, при смяната на сезоните.

Формулата на този патент е толкова успешна, че е в основата на цялата антиейдж серия Matriciane, а по повод на наближаващите празници BIODERMA предлага специални коледни кутии на тема "Подари младост на кожата".

Доверете се на MATRICIUM® и Matriciane и изберете един от празничните пакети, които включват крем за лице от антиейдж серията Matriciane и най-продаваната в цял свят мицеларна вода Sensibio H2O. Повече информация за ефикасното действие на продуктите от гамата можете да откриете на bioderma-bg.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти