Един неочакван дар - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Един неочакван дар - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016
Снимка: netinfo

Текстът е изпратен като част от играта на Edna.bg "Най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016 година". Вижте как можете да се включите в нея ТУК!

С голямо удоволствие искам да споделя с вас кое е най-прекрасното нещо което ми се случи през 2016...

Това е моментът в който разбрах, че за втори път ще ставам майка. Не знам дали заради хормоните бушуващи в моето тяло  но това наистина ме развълнува много, защото не беше планирано. В мен започна да се заражда нов живот, а това ме накара да се чувствам безкрайно щастлива.

Имам и дъщеря на 6 години, с която миналата година писахме на шега писмо до щъркела за братче или сестричка. Но ето че то се сбъдна. Казват, че трябва да внимаваш какво си пожелаваш, за да не те застигне. За моето семейство това беше най-прекрасната изненада.

Снимка: netinfo

До преди това със съпруга ми сме разговаряли по темата за второ дете, но и двамата сякаш си намирахме причина това да не се случи. Съдбата обаче се намеси докато ние се решим на тази стъпка. И тъй като не знаех, че съм бременна, започнах да качвам килограми, нещо неприсъщо за мен. Не обърнах внимание на това.

Дъщеря ми и мъжът ми постоянно ме подиграваха че съм мама "Мецана". Започнах да възприемам нещата по-емоционално, докато не дойде време да си направя тест за бременност. И резултатът беше налице. Показаха се онези две чертички, а аз не вярвах на очите си. Но беше истина. Очаквах второто си дете.

Всички така се зарадваха на новината и най-вече дъщеря ми. Тя ще бъде моята малка помощница за бебето. Корема ми започна да расте и аз усетих отново онова прекрасно усещане за нов живот в мен. През това време си обещах да се наслаждавам на всеки един миг от това да съм бременна отново.

Снимка: Thinkstock

Килограмите не ме притесняваха, започнах да говоря на бебето докато е още в корема ми, слушах музика и си представях момента, в който ще го видя за пръв път и че на цялото ми семейство ни предстои едно по-смислено и по-щастливо ежедневие.

Защото няма нищо по хубаво от това да знаеш, че очакваш дете. А когато е второ, щастието е двойно и някак си по-осъзнато, или поне при мен беше така. Емоцията беше голяма, всички заедно умувахме какво да е името на момченцето, което очаквах и понеже беше нещо като подарък и изненада за нас, решихме да се казва Дарин , като дар от съдбата!

Това е най-прекрасното нещо което ми се случи през 2016. И не само на мен, а и на цялото ни семейство!

Автор: Десислава Тодорова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти