Да подарим ли секс играчка на любимата жена за Коледа: за и против тази (не)обичайна празнична изненада...

Да подарим ли секс играчка на любимата жена за Коледа: за и против тази (не)обичайна празнична изненада...
Снимка: Thinkstock

Идва Коледа и някои мъже все още не са решили какви подаръци да вземат на половинките си.

Измежду всички други идеи и варианти се прокрадва и една все по-разпространена в световен мащаб практика - подарък за любимата... секс играчка.

Но дали е уместно нашият партньор да ни изненада с именно такъв "инструмент" по празниците...

Всъщност всичко зависи от настроението на двамата партньори във връзката.

Ако досега сте обсъждали, че би ви било любопитно да пробвате по-вълнуващи секс преживявания и знаете нагласите си (един на друг) по отношение на този въпрос, закупуването на вибратор, дилдо или друг интересен секс аксесоар не е никак лоша идея, ако с половинката си се познавате добре.

Ако сте във връзка от дълъг период време и ви се е искало неведнъж да разнообразите интимния си свят, без да стигате до крайности, секс играчката като коледен подарък би могла да пасне идеално на повода.

Ако пък сте обвързани с конкретния човек отскоро, не правете прибързани покупки. Особено щом не сте убедени в реакцията и възприятията на партньора си и не знаете дали подобен подарък, и то на Коледа, няма да изиграе коварна шега в желанието ви да вдъхновите сексуално половинката.

Ако това е подаръкът...

Каква ли секс играчка да изберем е големият въпрос.

Ако жената е по-палава, освободена от задръжки в леглото и сексуална, изборът е по-всеобхватен - зарадвайте я с реалистичен вагинален вибратор, дилдо, оребрен вибратор или анални топчета.

Ако е по-консервативна, но все пак би искала да изпита нещо ново и горещо - заложете на еротично тематично бельо в коледен дух, плюшени белезници, маска за очи, клиторен масажор или вибратор с клиторен стимулатор (за стимулация на G-точката).

Ако залагате на секс играчка, свързана с анална или вагинална пенетрация, задължително се консултирайте със служителя на секс магазина, за да разберете с какъв лубрикант е подходящо да се използва доставящият удоволствие предмет.

Снимка: Thinkstock

Ако се колебаете...

Ако не сте убедени, че жената би се зарадвала на подобен секс атрибут, по-добре не рискувайте.

Но ако все пак искате да видите как е настроена към подобен палав подарък, изборът от "по-леки" секс аксесоари също е голям.

Можете да заложите на капки с есенция за възбуждане на сетивата, на шоколад с позите от Кама Сутра, палав садо-мазо комплект, мръснишко бельо, пристегачи за зърна, еротични зарове със секс пози или пък бикини или боди с отвор.

Каквото и да бъде избрано, ако отношенията в една истинска двойка са хармонични (от каквото и време да е заедно), подарък, посветен на едно от най-прекрасните неща на света, сексът, със сигурност е прекрасно решение.

Снимка: Thinkstock

В крайна сметка, във всяка една жена се крие лъвица, която подходящият човек може да "събуди" и опитоми, ако е достатъчно търпелив и отдаден на взаимоотношенията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти