Чорапени снежни човечета

Чорапени снежни човечета
Снимка: netinfo

Ако при последното неделно почистване, сте намерили няколко самотни чорапчета, чието другарче по чифт така и не откривате, въпреки упоритото търсене, не се притеснявайте.

Ще ви дадем една чудесна идея за зимна домашна декорация, за която можете да използвате всички онези чорапи, безвъзвратно останали без половинки.

А какво по-прекрасно приложение на самотните чорапки от това да направите с тях невероятни фигурки на снежни човечета? Нали?

В добавка ще имате нужда от ножица, цветни копчета, текстилно лепило, карфици с цветен връх, няколко парчета цветен плат, гумени ластици.

Всичко останало, което трябва да направите, е да придадете на чорапчето формата на снежен човек като го напълните с плат и оформите с ластиците.

Карфиците можете да използвате за носле и очички, а с текстилното лепило можете да му залепите и копчетата за допълнителна украса.

С останалите парчета цветен плат и чорапи можете да му направите шал и шапка, за да не му е студено, макар че този симпатичен снежен чорапен човек ще топли уюта във вашия дом.

Е, май самотните чорапчета могат да изглеждат и като невероятна част от интериора, нали така?

Прочетете още:

Коледно украшение от еко материали

Коледни украси, за които не сте се сетили

Коледна приказка

Коледна украса с нови идеи и въображение

Коледна елха без елха

Карамелени корали за коледни сладкиши

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти