Как да се поучим от бившите си връзки

Завръщане в миналото
Снимка: netinfo

Не на всички връзки им е писано да оцелеят, а причините за това за много и различни. Като започнем от неподходящия човек, неточното време и място, за да стигнем до ревността, различните възприятия за живота и изневярата.

Но нека не задълбаваме в тези безкрайни теми, а синтезираме основното, което трябва да вземем като негативи и позитиви от предишните си партньори, за да сме наясно какъв сценарий искаме да изживеем занапред и кои емоции от миналото никога не бихме желали да ни се пречкат в бъдеще.

Какво му трябва на човек
С времето и горчивия опит човек все по-лесно разбира от какво се нуждае в една връзка и от какво би избягал като дявол от тамян. Разбира се, идеални хора няма, но със сигурност има неща и ситуации, с които не бива да се примирявате, дори и да ви струват прекъсването на взаимоотношенията с някого. Така че неправенето на абсолютно никакви компромиси, а също и тяхното постоянно допускане в живота ви не са опциите, от които имате нужда, за да се радвате на успешно партньорство с вашия избраник.

Къде съм аз
Не пропускайте освен да се оглеждате за грешки в другите, да надзърнете и в собствената си особа, за да видите дали и вие много често не сте тази, която подклажда напрежение. Ако е минало повече време от раздялата ви с даден мъж, от дистанцията на емоциите ще можете доста по-трезво да анализирате защо нещата не са се получили и до каква степен вината за това е ваша.

Крачка напред
В случая равносметката ще ни помогне да разберем какво сме свършили до момента и къде са звената, върху които трябва да се потрудим, за да сме по-удовлетворени, срещайки следващия обект, будещ симпатиите ни. Може би е много по-лесно да дебатирате по някой проблем вместо да го решите с реални действия, но не се отказвайте, само защото сте били силно наранени и в момента светлината в тунела е заменена с "тъмна като в рог" перспектива. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти