Великденска промоция с дограма SCHÜCO

Великденска промоция с дограма SCHÜCO
Снимка: netinfo

Всички обичаме празниците, защото освен с веселието и симпатичните емоции, те вървят и в комплект с така любимите изненади във вид на всевъзможни подаръци.

Съвсем скоро ни предстои Великден и очевидно този факт не е останал незабелязан от компанията SCHÜCO, която ще подари по един съвременен вентилационен уред SCHÜCO VENTO (възпрепятстващ появата на мухъл и конденз и даващ възможност за постоянна вентилация на помещението, дори и при затворено положение на отваряемите елементи) на всеки, закупил прозорец с логото на немската марка.

Имайте предвид обаче, че Великденската промоция е в сила за поръчки на PVC дограма SCHÜCO, заявени в периода от 15 април до 15 май.

А сега да се върнем при прозорците SCHÜCO и техните най-важни качества.

Икономия на енергия
Знаете ли, че ще намалите с до 33% енергийните си нужди благодарение на новите енергооптимизирани прозорци SCHÜCO. Отговорността за природата и добрата връзка между околната среда и внимателното използване на естествените природни ресурси е наш дълг. SCHÜCO си поставя високи цели и вследствие на последователната си и интензивна развойна дейност се стреми да реализира възможно най-добрите енергийни икономии. Отличните стойности на топлоизолация правят енергооптимизираните прозорци SCHÜCO изключителни. Те допринасят за чувството на уют, като не позволяват понижаването на външната температура през зимата да бъде усетено в помещението. По този начин значително се намалява вероятността от появата на влага и конденз.

Шумоизолация
Постоянно нарастващият шум от пътния трафик и повишените изисквания за комфорт са само част от причините, поради които шумоизолацията придобива все по-голямо значение. Осигурете релаксираща атмосфера и уют вкъщи на вас и най-близките ви хора. Не правете компромиси с важните неща.

Сигурност
Една от основните функции на прозоречните системи SCHÜCO е да ви осигури нужното спокойствие и да ви предпази от нежелани "гости". SCHÜCO предлага завишена защита срещу взлом. Разработването на защитни компоненти е интегрирана част от системната концепция на фирмата. Само типичните за системите на SCHÜCO строителни дълбочини и дълбоко поставеният й скрит обков гарантират голяма базисна сигурност.

Вентилация
В периода на нискоенергийните и пасивни къщи контролираната вентилация има централно значение. За целта се разработват различни вентилационни устройства за централна и децентрална вентилация, които използват и усвояват енергията от отработения въздух (рекуперация).

Вентилация с продукта SCHÜCO VentoTherm
В тази област SCHÜCO предлага на пазара уникален иновативен продукт за децентрална вентилация, интегриран към прозорци - SCHÜCO VentoТherm, контролиращ качеството на въздуха в помещенията.

Вентилация с продукта SCHÜCO Vento
С цел задоволяване на потребностите на по-широка група инвеститори се оферират и бюджетнo опростени, но полезни решения. Хубав пример за такъв вид решение е SCHÜCO Vento, осигуряващо естествено регулиране на въздушния поток
– особено ефективен и икономичен вариант за децентрално проветряване.

Според особеностите и площта на прозореца - SCHÜCO Vento достига висок обмен на въздуха. Освен това навлизането на въздух в горната част на прозореца и регулирането на обема предотвратяват течения в цялото помещение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти