Как да освежим гардероба си с минимални средства

Добрата визия ви е в кърпа вързана, щом имате идеи
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Коледните празници са хубава традиция, която обаче всяка година буквално изпразва джобовете ни до стотинка и различните спестяващи бюджета оферти са добре дошли, стига да са ни от полза. Със следващите примери може да направите "лек лифтинг" на някои от любимите ви дрехи с помощта на скромни средства.

Помогни на палтото
Винаги може да подчертаете ефектно една дреха, акцентирайки на красивия детайл. Сменете скучните пластмасови копчета с метални, по-пъстри и забележими техни варианти. Бягайте към първата кинкалерия, където има по нещо за всеки вкус.

Трансформирай ме
Защо да не използвате късата си вечерна рокля и като подходяща дреха за офиса. Прикрийте частта под кръста с по-дълга пола, а оставете горната половина видима, за да създадете усещането, сякаш сте си купили нова и раздвижена блуза. Добавете и колан, за да завършите силуета и да приберете талията, за тези които имат нужда от това, разбира се.

Спести ми обувките
Кой не би се зарадвал на нов чифт обувки, но понякога този харч ни идва в повечко. Така че купете си ефектна брошка или цвете от плат и се разходете до обущаря, за да закрепи здраво избрания от вас аксесоар. Е, обувките няма да са като нови, но подмладената им визия ще разнообрази и раздвижи цялостния ви аутфит.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти