Как да придобием по-романтичен вид

Тази вечер аз съм хубава
Снимка: netinfo

Вярно е, че до празника на влюбените има време, но все пак нека загреем с приготовленията още отсега, за да сме сигурни, че няма да се получат никакви засечки и подходящият ни външен вид ще окаже ползотворен ефект върху нас и партньора ни. Днес ще поговорим за макияжа и неговото романтично въздействие, а съвсем скоро очаквайте и други полезни съвети от нас.

* Не прекалявайте със сенките и молива за очи, за да не прихлупите тази част от лицето си. Оставете на миглите да свършат повечето работа, затова подберете качествена спирала, която грациозно да ги извие в посока към по-сексапилен поглед.

* След като говорим за романтика, нека приятната руменина не слиза от излъчването ни. Най-лесният начин, за да постигнете този резултат е свързан с избирането на правилния руж. За целта ощипете леко вашите бузите и след това вижте кой нюанс ще прилегне на скулите ви, без да заприличате на матрьошка. Преди това обаче не забравяйте да нанесете и подходящата основа с помощта на фон дьо тен.

* По-неутралните устни също могат да изглеждат достатъчно изкушаващо. Не че не харесваме и страстно червения им вариант, но този път идеята на нашите препоръки е да изглеждате по-естествено. Разбира се, натуралните цветове не бива да са лишени от блясък, затова изберете гланциращо червило.

* За завършек на грима може да добавите малко перли около скулите и в извивката на клепача и нека любовта в различните нейни измерения ви съпътства целогодишно, а не само на 14 февруари.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти