Дограмата като дългосрочна инвестиция

Дограмата като дългосрочна инвестиция
Снимка: netinfo

Строителството трябва да се разглежда като нещо, което определя качеството на нашия живот в дългосрочен аспект и не трябва да се възприема като консуматив за краткосрочно удоволствие.

Най-високият икономически ефект от една инвестиция се постига - като подобрим най-слабия елемент от сградите – а именно – дограмата, по отношение на едни от най-важните строително-физични показатели: топлинна изолация, шумоизолация, сигурност срещу взлом, опасност от течове и образуване на мухъл и конденз.

Макар и да придаваме определен приоритет на един или друг от тези параметри, дограмата все пак ще трябва да осигури достатъчна надеждност във всички показатели, и ако само един от тях не е задоволителен, може да се наложи подмяна на дограмата, или да живеем постоянно с непоправим недостатък.

Казаното дотук всъщност представлява основната разлика между некачествените продукти, които наблягат на примамлива цена и задоволяване само на определени интуитивни изисквания (като външен вид на профила, цвят, модел на дръжка), и продукти, които осигуряват безкомпромисно качество във всички направления и то за дълъг период от време.

Системите на SCHÜCO са разработени с идеята да не са слабото звено във Вашия дом, а напротив, да осигуряват истинска добавена стойност и комфорт. По отношение на топлинната изолация е постигнато ниво, достигащо до стандарта на пасивните къщи с нужда от енергия за отопление, която е с 80-90% по-ниска от тази на стандартните жилища.

Сигурността срещу взлом за съжаление също е потребност, която трябва да бъде осигурена. Тук системите на SCHÜCO предлагат висок клас на сигурност, който се осъществява от специални обкови, които надеждно да ни предпазят от нежелани посетители. С правилно подбрани профили и обков ще забравите за провиснали или изметнати крила, които не се затварят добре и предизвикват въздушни течения и неудобства.

Не трябва да забравяме и качеството на самите материали, които в днешно време трябва да отговарят не само на високите изисквания за здравина, но и да са дълготрайни и екологични, като се предвижда добра възможност за рециклиране след края на живота на изделието.

Алуминият в това отношение е много добър материал, защото практически не подлежи на корозия за дълго време и едновременно с това се рециклира много лесно. Вече се разработват и уплътнения, които се произвеждат на базата на растителни суровини. Тове е усилието, което прави  SCHÜCO в полза на всеобщия стремеж към екологичното производство.

Надяваме се, с информацията, която всеки специалист от фирма "Алукьонигщал" Ви предоставя във всяка консултация, вие като съзнателни клиенти да останете доволни в избора и стремежа си да получите това, което отговаря на Вашите желания.

* Екипът на фирма "Алукьонигщал" остава на Ваше разположение при осъществяването на една значима част от Вашия комфорт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти