Да си енергоефективен е зелено

Да си енергоефективен е зелено
Снимка: netinfo

Здравейте,

Аз съм Камионът "SCHÜCO" ("Шуко") и пристигнах специално за Българска строителна седмица
. Изложението се провежда в "Интер Експо Център" (бул. "Цариградско шосе" 147) в София до 23 март 2013 г. В продължение на дванадесет години това събитие е своеобразен "барометър" на тенденциите в строителния бранш. И аз много обичам да ме канят на подобен вид мероприятия.

На 13-тото издание на представителната изложба ще докарам актуални решения, богато разнообразие на иновативни енергоефективни продукти и технологии. И ще го направя по своя индивидуален и неповторим начин - с много уважение и внимание. Благодарение на мен ще имате възможността по един изключително атрактивен и достъпен начин да се запознаете с широката продуктова гама на немския концерн "SCHÜCO" ("Шуко").

Интелигентно и зелено е да намалим разхода на енергия, затова оставете на специалиста да Ви покаже как се прави. Ако Ви вълнуват въпроси като: "Как мога да намаля разходите за отопление?", "Как вкъщи да забравя за жега и студ?", "Как да използвам слънцето като източник на енергия?" – питайте! Затова пристигам отдалеч и с удоволствие ще Ви отговарям.

* Намерете още полезна информация за пластмасовите системи за прозорци и врати "SCHÜCO" и ново поколение енергооптимизирани прозорци "SCHÜCO ThermoPlus".

Заповядайте, за да откриете търсените от Вас решения. Очаквам Ви!

Зала 2, щанд С9 – С11 ("Интер Експо Център")

С пожелание за слънчеви дни,
Камион "SCHÜCO"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти