149 години история

149 години история
Снимка: netinfo

Фирма "ALUKÖNIGSTAHL" ("Алукьонигщал") е основана през 1864 година в австрийското градче Рец. В началото водещата й дейност е търговията с метали, но много скоро тя се концентрира предимно върху търговията с алуминиеви и стоманени профилни системи. За 149-годишната си история фирмата от малка работилница се превръща в процъфтяващо предприятие, в което работят 850 служители в 14 държави. Компанията предлага над 70 000 продукта и благодарение на своите 23 000 клиенти реализира годишен оборот от 300 млн. евро. До ден днешен "ALUKÖNIGSTAHL" продължава да е собственост на фамилията König вече четвърто поколение.

Някои от сътрудниците работят за фирмата от три поколения и обслужват клиенти, останали лоялни от нейното създаване. Благодарение на високотехнологичното познание и компетентността на служителите си "ALUKÖNIGSTAHL" успява да устои на предизвикателствата на 21-ви век. Партньорството й с фирмите "SCHÜCO International KG" - Германия и "JANSEN AG" - Швейцария се определя като революционна крачка на пазара. "SCHÜCO International KG" е водещ производител на системно строителство с алуминий, стомана и пластмаса в Европа. Лидерът в иновациите в отрасъла работи съвместно с архитекти, инвеститори и цехове за изработка в почти всички страни по света.

Централата на "ALUKÖNIGSTAHL" стратегически е преместена през 1920 година във Виена, тъй като в исторически и географски аспект - Австрия е идеалната изходна точка за новите пазари от Източна и Югоизточна Европа. В продължение на 14 години последователно възникват дъщерните дружества в 13 държави, сред които и България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти