Златното момиче Любомира Казанова се омъжи на прекрасна церемония

Златното момиче Любомира Казанова се омъжи на прекрасна церемония
Снимка: netinfo

Златното момиче Любомира Казанова мина под венчило. Този уикенд грацията от предходния ансамбъл по художествена гимнастика каза "Да" на своя любим Александър Александров. Кумува ѝ нейната приятелка и бивша съотборничка Християна Тодорова.
 
"Толкова много любов имаше на тази разкошна сватба... Да са живи и здрави и дълги години да са толкова влюбени!", написа Илиана Раева във Facebook. Тя качи снимки от сватбата и уточни, че шаферки на красавицата са били Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Снежана Дечева.

 
"Много красота, много звезди в очите, много щастие и усмивки имаше днес! И в най-важния ден от живота на Буба, пак бяха заедно, една до друга, обичащи се както винаги... Наистина много красота... във всичко... А двамата младоженци... просто прелест...", коментира още Раева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🥂#wedding 🕊

A post shared by Cvetelina Naidenova (@cuckata) on

Сватбата на олимпийската медалистка от Игрите в Рио през 2016 година бе уважена още от Ина Ананиева, която бе треньорка на Любомира, гимнастичките Невяна Владинова и Катрин Тасева, представители на Българска федерация по художествена гимнастика и други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉 our wedding day 🎉

A post shared by Lyubomira Kazanova 🌹 (@bubollinaa) on


Любомира и Александър са заедно от няколко години, като едно от нещата, които ги свързва, е любовта към спорта. Тя е гимнастичка, дъщеря на олимпийския медалист Милко Казанов. Той е гребец и се състезава за Азербайджан. Затова и в украсата на сватбата присъстваха елементите бухалки и гребла.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти