Жулиет Бинош и Катрин Деньов заблестяха във Венеция

червен килим
Снимка: Getty

Новото 76-то издание на Филмовия фестивал във Венеция беше открито официално в сряда вечер, а прожекторите бяха насочени към Катрин Деньов и Жулиет Бинош.

Двете актриси играят майка и дъщеря в сложни взаимоотношения във филма „Истината“ на Хирокадзу Корееда, който откри фестивала снощи.

червен килим
Снимка: Getty

Жулиет Бинош се появи на червения килим със сребриста рокля Armani Prive с мъниста, а Катрин Деньов носеше модел Jean Paul Gaultier, включващ черна рокля и червен шлифер без ръкави.

Вижте още снимки от червения килим на откриването тук >>>

„Истината“ беше добре приет, предвид дамското участие, което е дефицит във Венеция тази година. Критики бяха оправени заради факта, че в програмата присъстват само два филма, режисирани от жени.

Директорът на филмовия фестивал във Венеция Алберто Барбера обаче защити селекцията, както и участието на режисьорите Роман Полански и Нейт Паркър, които са попадали под обвинения в сексуално посегателство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Brad Pitt style tour continues at the 76th annual Venice Film Festival.

A post shared by Esquire (@esquire) on

Във Венеция вчера беше забелязан да пристига Брад Пит. В четвъртък вечер актьорът ще присъства на премиерата на филма „Към звездите“, в който той играе астронавт, изпратен на мисия за спасението на слънчевата система.

76-ият филмов фестивал във Венеция ще продължи до 7 септември. Очаква се там да бъдат показани още обещаващи заглавия, сред които „Брачна история“ с участието на Скарлет Йохансон и Адам Драйвър, „Жокера“ с Хоакин Финикс в ролята на злодея, „Перачка на кинти“ по действителен случай с Мерил Стрийп, и много други.

Вижте още снимки от червения килим на откриването тук >>>

Припомнете си още от изданието на Филмовия фестивал във Венеция през 2018 г.:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти