Жената с най-хубави обувки

Жената с най-хубави обувки
Снимка: Getty/Images

Виктория Бекъм е известна със страстта си към главозамайващо високи токчета и рядко се появява на публични места без чифт обувки Кристиан Лубутен на краката си.

Тя дори беше споделила, че не може да се концентрира на равни обувки.

Поради това не е изненадващо, че именно Виктория бе обявена за звездата с най-хубави обувки.

Тя изпреварва с малко певицата Рита Ора и актрисата Сара Джесика Паркър.

В топ десет на знаменитостите с най-красиви обувки попадат още певицата Дженифър Лопес, херцогинята на Кеймбридж, певицата Гуен Стефани, манекенката Кели Брук, колежката ѝ Миранда Кър, певицата Тейлър Суифт и актрисата Ема Уотсън.

Новото допитване, цитирано от Dailymail.co.uk, имало за цел да установи предпочитанията на жените на Острова и навиците им при покупката на обувки.

Запитани колко чифта обувки притежават в момента, 43 на сто от анкетираните посочили между 10 и 50 чифта, 25% заявили, че притежават между 5 и 10 чифта, а 15% признали, че вече са изгубили бройката.

57% от участничките в анкетата признали, че в миналото са си купували обувки, след като видели снимки на знаменитост, която се е появила с тях.

Запитани дали предпочитат да купуват от магазини за улична мода или дизайнерски обувки, 75% от анкетираните избрали уличната мода, а само 17% признали, че предпочитат да се охарчват за дизайнерски обувки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти