Жената до Григор Димитров сподели мнението си за България

лолита османова григор димитров гришо
Снимка: Getty

Лолита Османова – приятелката на първата ни ракета Григор Димитров, сподели няколко снимки от посещението си в България, научихме от NOVA.

На една от  тях половинката на тенисиста позира до река в гора. Друг кадър показа статуята на Богородица с Младенеца, която се намира в Хасково.

„Беше специално и красиво пътешествие до България”, пише Османова към публикацията.

Историите й в Instagram обаче показват, че визитата й е била кратка. Рускинята е споделила кадри от Женева.

Григор Димитров и половинката му дойдоха в България, за да отпразнуват 30-ия му рожден ден. Османова се запозна с родителите на Гришо, а заедно с майка му наблюдава и тренировката, която тенис звездата проведе на родните кортове. Припомнете си повече ТУК >>> 

Още през март тази година Лолита Османова изяви желание да дойде в България пред хилядите си последователи в Instagram, където се включи на живо, отговаряйки на въпросите им.

"Никога не съм била в България, но мисля, че е прекрасна страна. Хората са много готини. Надявам се да посетя България, ще видим", обясни рускинята, която очаква Григор да я доведе в родината си.

"Много харесвам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си."

Вижте още снимки на руската изкусителка и нейния луксозен начин на живот >>>

През ноември 2020-та красавицата за първи път е забелязана в ложата на Гришо по време на турнира във Виена и бързо привлича медийното внимание. Завършила е с отличие Московския университет със специалност "Международни отношения". В момента е бизнесдама и шеф на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на английски и руски език в 7 държави. 

Дъщеря е на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор.

Българският тенисист и новата му тръпка се запознават на кортовете на Монте Карло кънтри клуб. Лолита също се опитва да направи кариера в тениса, но прекъсва заради контузии.

Григор Димитров: 10 любими кадъра

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти