Честит юбилей, Гришо! Тенисистът пристигна в Хасково със специален човек

Днес най-успешният български тенисист Григор Димитров навършва 30 години!

Специално за повода той се прибира в родния му град Хасково, придружаван от новата му любов - прекрасната Лолита Османова, научихме от NOVA.

„Нормално е да се върна преди 30-ия рожден ден. Исках тук да си празнувам, да се видя с родителите си, да се насладя на момента, да покажа на приятелката ми, на агента ми, които също са тук с мен, от къде съм.”

Това заяви в Хасково тенис звездата Григор Димитров.

На кортовете в Хасково Григор демонстрира добра форма в тренировка с баща си пред погледите на приятелката си и майка си. Решението за празник в родния град било спонтанно. В Хасково Григор идва заради семейството си, заради пържолите на майка си, но и защото е горд с родния си град.

„Тук съм само от ден, но беше невероятен ден и обожавам всичко. Радвам се, че съм тук, защото знам, че това място е важно за него и съм щастлива да съм тук”, каза Лолита.

Новата жена до Григор Димитров сподели мнението си за България >>>

Преди дни тенисистът ни участва в турнира от Мастърс сериите в Рим. За съжаление, испанецът Александър Давидович успя да го надвие. 

„Последните няколко седмици бяха много трудни за мен, тренирах много, мачовете не се случиха по начина, по който очаквах. Но това е тенисът. Гледам да се фокусирам за турнирите в Женева и Франция”, каза още Димитров.

Той коментира и ваксините: „Още не съм се ваксинирал, преценяваме ситуацията. От другата седмица ще има други правила в АТП, трябва да изчакаме.”

Григор Димитров: 10 любими кадъра

Григор е роден през 1991 г. в Хасково. Баща му Димитър Господинов е треньор по тенис, а майка му Мария е спортна учителка и бивша волейболистка. За първи път хваща ракета, когато е на три години, а от 5-годишна възраст започва да играе редовно в родния си град.

В ранните му години за неговата подготовка се грижи баща му, но след като доказва таланта си на турнирите за юноши става ясно, че той ще трябва да се развива в други условия. Едва на 16 години Григор прави своя избор и се отдава на професионалния спорт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти