Новата любов на Гришо: Коя е Лолита, руската принцеса със сватба за 25 милиона?

лолита
Снимка: instagram.com/lola_queen/

Още през уикенда стана ясно - Григор Димитров може би има нова жена до себе си. Една мистериозна красавица бе забелязана в ложата му по време на турнира във Виена. И мистерията бързо беше разгадана - това е 25-годишната рускиня Лолита Османова. 

Дъщеря е на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор, отбелязват от Gong.bg.

Кръстената на героинята на Набоков дама има един брак зад гърба си. През 2017 г. се е омъжила за син на милиардер - Гаспар Авдолян, син на олигарха Алберт Авдолян, а сватбата им струвала 25 млн. долара! Сватбата се провежда в "Долби тиътър" на булевард "Холивуд" в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите "Оскар"-и. На гостите на тържеството е пяла Лейди Гага.

Вижте още снимки на руската изкусителка и нейния луксозен начин на живот >>>

Младоженците не изпращат обикновени покани за тържеството, а черни кутии, съдържащи статуетка "Оскар", химикалка, игрални чипове и златни плочки с имената им. На сватбата присъстват 800 гости. Половин милион долара са похарчени само за цветята за събитието.

Сватбената торта е на 10 етажа.  Роклята на булката е на Зухаир Мурад и тежи 50 кг. Сватбата е толкова разкошна, че заема първо място в класацията сватба на годината.

Само година по-късно Лолита е разведена. 

След като отново е свободна, Лолита не скучае - тя пътува, ходи на почивки, води моден блог и се радва на живота.

Григор и новата му тръпка се запознали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии. Лолита е отличничка от Московския университет със специалност "Международни отношения". В момента е бизнесдама и шеф на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на английски и руски език в 7 държави.

Вижте още снимки на руската изкусителка и нейния луксозен начин на живот >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти