"Заслужава си да чакаш любовта!" - трогателната сватбена реч на Мегън Маркъл

"Заслужава си да чакаш любовта!" - трогателната сватбена реч на Мегън Маркъл
Снимка: netinfo

Мегън Маркъл и принц Хари нарушиха доста пъти кралския протокол по време на красивата им венчавка, но именно за това сватбата им бе толкова приказна. Множество американски традиции бяха преплетени с британските по прекрасен начин, а Мегън доказа за пореден път силата на своята личност.

По време на вечерния сватбен прием, булката е нарушила още една традиция и е вдигнала тост, а той е бил повече от трогателен, истински и емоционален.

Мегън започнала речта си с благодарности към принц Чарлз и Камила за любовта и подкрепата и с благодарности към съпруга си, когото казала, че "обича с цялото си сърце". Булката признала пред всичките 200 човека на приема, че "си заслужава да чакаш истинската любов".

Ексклузивни кадри от цялата сватбена церемония на Хари и Меган
Снимка: Getty

Заслужава си да чакаш любовта. Бях сигурна, че Хари е единственият за мен и нямам търпение да изживеем живота си заедно.

Булката се обърнала и към майка си Дориа и й благодарила за всичко: "Ти винаги си била неотлъчно до мен и си ме подкрепяла". Мегън завършила речта със сълзи в очите и благодарила отново на новите си роднини за топлото посрещане в семейството и за страхотната организация на сватбата.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти