Защо кумът на сватбата на Пипа сравни булката с куче?

Защо кумът на сватбата на Пипа сравни булката с куче?
Снимка: Getty/Gulliver

Каква е работата на един истински кум, ако не да произнесе тържествена реч, която да разсмее всички? Кумът на сватбата на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс не се оказа по-различен,а дори напротив - той явно е истински шегаджия.

Кумът на Джеймс се казва Джъстин Йохансон, негов добър приятел, който произнесе 10-минутна реч в разгара на сватбеното тържество и успя да разсмее всички, след като сравни Пипа с... куче.

Защо принц Хари избяга от сватбата на Пипа и къде ще бъде меденият месец на младоженците

Той започнал тоста си с обичайните благодарности, а след това посъветвал гостите да ядат, да пият, да разпуснат косите си и да се веселят, а след това втрещил всички със следните думи: 

"Нека да поговоря за любовта в живота на Джеймс. Тя е красива, енергична, лоялна, прави всичко под команда и има страхотен задник... но стига съм говорил за кучето на Джеймс, всъщност съм тук да ви говоря за най-голямата любов в живота му - Пипа!"

Снимка: Getty/Gulliver

Кумът се пошегува още, че е носил пръстените им в шапка за баня, за да не ги загуби и се радва, че е успял да ги опази, защото има лошия навик да губи ужасно скъпи предмети.

Кралски сладури на сватба - принц Джордж и принцеса Шарлот

В края на речта си кумът се е обърнал директно към Пипа ѝ е споделил, че тя изглежда перфектно и се е влюбила в най-добрия човек, който познава.

Наздраве за любовта!

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти