Защо Кейт Мидълтън се появи в инвалидна количка?

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че не се страхува от предизвикателства или пък от опита да влезе в "нечии чужди обувки". Принцесата на Уелс отново заслужи възхищение, след като опита да играе ръгби в инвалидна количка по време на своя официална визита в Хъл.

Кейт, която е патрон на Ръгби Лигата, се включи в ръгби мач за хора с увреждания в университета Хъл. Тя се включи в тренировка по ръгби в инвалидни колички заедно с националния отбор и дори успя да вкара попадение.

Треньорът на отбора по ръгби коментира, че принцесата се е справила отлично: "Мисля, че се е упражнявала тайно преди да дойде. Изглеждаше толкова естествено, докато играеше. Определено има спортен талант. Дори успя да вкара попадение. Направо ме отвя, ако трябва да бъда честен."

Феновете на Кейт бяха изненадани, след като в социалните мрежи се появиха снимки и видеа от събитието и фактът, че принцесата е в инвалидна количка, а мнозина я поздравиха за смелостта и готовността винаги да се включва на 100% в своите ангажименти.

Вижте още снимки от събитието тук:

Кейт Мидълтън игра ръгби в инвалидна количка

Те отбелязаха още, че Кейт винаги се държи изключително земно и е наистина в страхотна спортна форма.

"Има ли нещо, което да не може да прави? Обожавам енергията, която блика от нея. Толкова е красива във всичко, което прави. Тя е жена, която може всичко. Ето за това й се възхищавам", пишат нейни фенове в социалните мрежи.

"Харесва ми колко е атлетична. Винаги изглежда толкова спокойна и щастлива, която спортува. Определено е спортна натура!", коментира друг потребител.

На тръгване от събитието, спортистите подариха на Кейт 3 ръгби тениски - по една за трите ѝ деца.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти