Защо диетата на страхотната Жизел Бюндхен е кошмар за повечето жени?

Жизел Бюндхен
Снимка: Getty/Gulliver

Днес Жизел Бюндхен - един от най-скъпоплатените и известни модели в света, празнува своя 38-ми рожден ден! Ето защо решихме да ви припомним как точно тя успява да поддържа такава зашеметяваща форма и какви са тайните на здравословната ѝ диета. (бел.ред.)

Жизел Бюндхен и съпругът ѝ Том Брейди са не само еталон за щастливо и красиво семейство, но и за човешки същества, които изглеждат отлично както с дрехи, така и без тях. Те са пример за подражание, когато става въпрос и за дисциплина.

Личният готвач на двойката разкрива в свое интервю каква диета спазва щастливото семейство, за да изглежда толкова зашеметяващо и според нас менюто им няма да ви хареса, а ние лично нямаме волята да спазваме такъв строг режим.

Жизел Бюндхен
Снимка: Getty/Gulliver

80% от менюто им се състои от зеленчуци. Готвачът им споделя, че винаги купува най-свежите зеленчуци и внимава те да бъдат органични. Жизел може да хапва спокойно и зърнени изделия като кафяв ориз, киноа и боб. Останалите 20% от храната им се състои от крехко месо - органични пържоли от телета, хранени само с трева, патешко и от време на време пиле. Семейство консумира и риба, но само сьомга.

Те в никакъв случай не консумират продукти с бяла захар и бяло брашно. Ястията им се приготвят само с натурален зехтин или кокосово олио и с розова хималайска сол. Двамата не консумират още чушки, гъби и патладжани. Хапват домати само веднъж месечно.

Жизел Бюндхен
Снимка: Getty/Gulliver

Какво още? Двамата не пият кафе, не консумират млечни продукти, а Том не яде и плодове, за разлика от Жизел, която си позволява да хапва и от тях.

Е, може да си представим защо двамата спазват такъв режим, предвид професиите им, но все пак ни се струва, че може би се ограничават малко повече от необходимото. Вие бихте ли издържали да бъдете на такава строга диета постоянно?

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти