Защо Дейвид Бекъм стоя буден до 3 през нощта?

Дейвид Бекъм Харпър
Снимка: Getty

Дори диментор не може да разруши обещанието, което един баща е дал на малката си дъщеря! Този уикенд Дейвид Бекъм е стоял буден до 3 през нощта, за да построи замъка Хогуортс от Лего за дъщеря си Харпър, която през юли навърши 8 години.

Процесът по строежа на замъка проследихме в инстаграма на Виктория Бекъм, която обяви шеговито, че проектът съсипва живота ѝ, тъй като футболистът е отделил цял ден, за да го завърши. В събота тя сподели стори в инстаграм: „Толкова добър баща. Харпър е обсебена от Хари Потър“. По-късно вечерта още едно стори обяви: „Часът е 00:18, а той все още строи Лего! Строи го вече цял ден!“ Развръзката пък научихме на следващата сутрин със снимка на готовата Лего конструкция: „Сега е 9:45, а той стоя до 3:30, за да строи замъка“.

Виктория Дейвид Бекъм
Снимка: instagram.com/victoriabeckham

Дейвид Бекъм може и да е на 44, но очевидно не е загубил детското в себе си. Съдейки по отделеното време за конструктора, явно малката Харпър не е единственият фен на Хари Потър в семейството. Освен замъка, Лего поредицата включва още игрището за куидич, хижата на Хагрид и леговището на Арагог, така че баща и дъщеря със сигурност имат още много часове за съвместна работа. А и няма как да отречем, че крайният резултат от упорития труд на Дейвид е впечатляващ, а връзката, която той гради с дъщеря си, е наистина магическа.

Някои от най-милите моменти на семейство Бекъм вижте в галерията!

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм
Снимка: Getty

1997 е годината, в която на мач на Манчестър Юнайтед Виктория среща футболиста Дейвид Бекъм, който държи да се запознае с групата Spice Girls. Двамата започват да излизат и това предизвиква всеобщ медиен интерес. 23-годишният Дейвид Бекъм предлага брак на 24-годишната Виктория, като ѝ подарява трикаратов диамантен пръстен на обща стойност 65 000 долара. Първото дете на звездната двойка се ражда на 4 март 1999 г. – синът им Бруклин. Четири месеца след раждането му, Виктория и Дейвид вдигат сватба в Ирландия. На 1 септември 2002 г. Бекъм посрещат своя втори син, Ромео, а през февруари 2005 приветстват третия си син – Круз. След три момчета, през 2011 г. на Виктория и Дейвид Бекъм им се ражда дъщеря – Харпър. През 2007 Виктория и Дейвид заедно с децата си се преместват да живеят в САЩ.

Към галерията >>>

Дейвид Бекъм Харпър
Снимка: Getty

 

Още за семейство Бекъм:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти