Защо бременната Кейт Мидълтън се татуира и сложи каска на главата си?

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Тези дни кралските особи са доста заети. Принц Уилям бръмчи с мощни мотори, кралица Елизабет посещава модни ревюта, а Кейт, макар и вече бременна в 7-мия месец, не спира да ни изненадва със своето разнообразие от ангажименти.

В началото на седмицата тя бе домакин на бляскаво парти, изпълнено с дизайнери и модели, а днес пък я виждаме в съвсем различна светлина - с татуировка и работнически костюм!

Херцогинята на Кеймбридж се татуира, но спокойно, рисунката на ръката ѝ не е направена с игла и мастило, а с четка и къна.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Кейт и Уилям откриха заедно музикалния и художествен център The Fire Station, появил се на мястото на някогашна пожарна.

Кейт реши да се запознае с работата на художниците  отблизо и дори се съгласи да си направи татуировка с къна. Ето как на ръката ѝ се появи красиво кафяво цвете, което херцогинята показваше с гордост след това.

„След два дни рисунката започва да се изтрива, а след две седмици – изчезва напълно... Когато рисувах, разказвах на херцогинята за действието на къната“, сподели с журналисти подробности от срещата си с Кейт ходужничката.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Кейт помоли местните да й услужат с пакетче бинди (цветни точки, които индийките поставят на челото си) и каза, че ги взема за дъщеря си – принцеса Шарлот.

Следващата спирка на Уилям и Мидълтън в Съндърланд беше строящият се мост през реката Уир. Представителите на британското кралско семейство се срещнаха с инженерите и работниците, които строят това важно за жителите на града съоръжение.

Бременната Кейт не се замисли и за секунда и веднага смени официалните си обувки с по-удобни, работнически, сложи си каска и жилетка, за да не нарушава правилата за безопасност.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Това обаче не ѝ попречи да се усмихва през цялото време, напротив – новото ѝ амплоа дори разчупи обстановката и приповдигна настроението на всички присъстващи.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти