За сладкото и горчивото в живота: историята на Веселин Маринов е на бял свят

Момчето, което започва скромно от Полски Тръмбеш и превзема най-големите концертни зали и стадиони тази година прави 40 години на сцена!

Тази годишнина ще отпразнува с турне в страната със собствен оркестър. Веселин Маринов гостува в  На фокус" по NOVA, за да ни сподели за своята книга „От любов“.

Въпреки че, по негови думи, никога не е искал да издава книга, поппевецът е бил осенен от тази идея след една особена случка:

„Една случка промени възгледите ми. Тъкмо си бях купил книгата на Стефан Данаилов. Тогава едно младо момче пътува с мен в колата. По инерция му казах да сложи книгата отзад, а той ме попита кой е този. Чудех се дали да не му се скарам, но с подрастващите е така, бездуховност, липса на възпитание. Тогава реших да напиша книга. А и атаката от издателите беше силна“ спомни си той.

Той нарича тази книга „От любов“, защото докато самият той е препрочитал написаното, е осъзнал, че това е основното чувство, което задвижва всичко в живота му.

В разговора си с Лора Крумова, Маринов разказа, че при идването си в София преди години е видял афиш на Роки, а това толкова го впечатлява, че решава да отиде да го гледа. Оттогава Силвестър Сталоун е любимият му актьор и тренира всяка сутрин. 

Но, за да се потопите истински в думите и историята му, гледайте видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти