За какво Дейвид Бекъм даде 50 милиона лева на съпругата си Виктория?

За какво Дейвид Бекъм даде 50 милиона лева на съпругата си Виктория?
Снимка: Getty

Дейвид Бекъм е финансирал модната марка на съпругата си Виктория с 23 милиона британски паунда (което е малко над 52 милиона лева), за да я спаси от фалит, съобщава в. „Дейли мейл“.

Новината идва на фона на съобщенията, че модния бизнес на бившата певица от „Спайс гърлс“, която от години се изявява като дизайнер, е затънал в дългове и е отчела загуби за над 10 милиона паунда за 2017 година.

ж
Снимка: Getty

Дрехите на Виктория Бекъм са популярни сред звезди като херцогинята на Съсекс Мегън Маркъл, Кендал Дженър и певицата Лейди Гага. Въпреки звездната подкрепа обаче компанията отчита загуби четири поредни години от 2008 година насам.

ж
Снимка: Getty

Лошите резултати са в следствие на разходите за „дизайна, маркетинга и продажбите“, съобщи говорител на модната компания на Бекъм. Миналата година дизайнерката се наложи да съкрати част от персонала си и да увеличи разходите за реклама, което доведе до леко повишаване на продажбите през април.

ж
Снимка: Getty

За разлика от съпругата си Дейвид Бекъм, който е част от управителния съвет на компанията „Ди Би венчърс“, е отчел печалба за миналата година в размер на 23,2 милиона паунда и е получил дивиденти за близо 19 милиона паунда.

ж
Снимка: Getty

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти