Възрастта е само цифра?! Един от най-желаните мъже в Холивуд има нова тръпка

джаред лето
Снимка: Getty/Gulliver

Спомняте ли си как целият свят изпадна в екстаз, когато Киану Рийвс се появи на светско събитие с мистериозна дама? Припомнете си тук:

Любовта понякога закъснява, но винаги идва при нас: Киану Рийвс показа жената до себе си >>>

Това не е първият път, когато виждаме привлекателен актьор с нова тръпка. Защо тогава този случай развълнува и журналистите, и читателите толкова силно? Е, може би имаме отговор.

Има една специална група холивудски мъже, които пазят личния си живот от светлината на прожекторите. Те са талантливи, успешни и (очевидно) изключително чаровни звезди, но без особен късмет в любовта. И когато разберем, че някой от тях вече не е сам и е счупил образа на вечен ерген с бляскава кариера, няма какво друго да направим, освен да изръкопляскаме и да споделим щастието му с вас.

В този ред на мисли, Джаред Лето е наш стар любимец. Носител на "Оскар", рок звезда, победител в генетичната лотария. С няколко връзки зад гърба си, но сам през последните няколко години. Всеотдайността към всичко, с което се занимава Джаред, е впечатляваща, но това сякаш не важеше и за сърцето му. Поне до сега. 

Джаред Лето: "Дами, разбирам болката ви" >>>

джаред лето
Снимка: Getty/Gulliver

Джаред Лето има връзка с Валъри Кауфман, съобщи Контактмюзик.

За романа на 48-годишния актьор и 26-годишната манекенка се заговори, след като двамата бяха забелязани заедно на екскурзия по-рано през седмицата.
Източници от обкръжението им разкриват, че те са приятели от няколко години, но постепенно отношенията им са прераснали в любов.

"Първоначално Джаред и Валъри бяха просто приятели. Те се срещаха с други хора и не излизаха на срещи. С течение на времето обаче отношенията им придобиха романтичен характер и двамата все по-често прекарват времето си заедно", казва неназован източник, цитиран от сп. "Пийпъл".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by Valery Kaufman (@valerykaufman) on

Оказва се, че Лето вече е представил своята възлюбена и на майка си Констънс. Това разбрахме от папарашките снимки, които публикуваха от Daily Mail преди няколко дни.

Е, не искаме да влизаме в ролята на съдници и да етикираме взаимоотношения. Просто ще вметнем, че обикновено хората повдигат вежди, когато разберат за 20-те години разлика между двама души в интимни взаимоотношения. На Джаред Лето обаче глобалният морал някак си е по-склонен да прости, може би защото изглежда така:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hotgirlsummer

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти