Въпросът на десетилетието: Заедно ли са все още Рос и Рейчъл от "Приятели"?

приятели рос рейчъл
Снимка: Warner Bros. Television

Сериалът "Приятели" сякаш винаги ще си бъде актуален, колкото и години да минават. Талантливите му сценаристи биват постоянно разпитвани и връщани обратно под светлините на прожекторите, защото феновете искат да знаят какво се случва с любимците им след финала и дали евентуално ще получим продължение на историята.

Сега Дейвид Крейн, един от създателите на сериала, говори за това дали Рос и Рейчъл са все още заедно, защото макар и да са минали 14 години от иконичната сцена, в която Рейчъл слезе от самолета, за да бъде с Рос, с днешната дата не сме сигурни дали двойката е все още заедно, предвид изпълнената им с перипетии история.

Крейн, който създаде сериала заедно със сценариста Марта Кауфман, даде интервю, в което най-сетне разкри какво се случва с любимите ни герои след финала.

Той беше попитан дали Рос и Рейчъл, изиграни от Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън са все още заедно. Техният романс се развиваше във всички десет сезона и хората се чудят дали са останали заедно 14 години по-късно. А отговорът му със сигурност ще зарадва почитателите на "Приятели":

„Да, стига де, те работиха наистина здраво за това и то цели десет години”, разкрива сценаристът.

Същото се отнася и за Чандлър и Моника, за които феновете имаха съмнение, че са останали заедно след толкова години. Дейвид Крейн заяви, че според него и "те се справят страхотно и живеят чудесно заедно."

Въпреки това Крейн има лоши новини за хората, очакващи продължение.

Това никога няма да стане, отсече сценаристът. Никога. Завършихме го. Край. Не ви трябва да виждате още, защото всичко приключи с щастлив край.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти