Втори трейлър на „Диви и щастливи“ разкрива още от звездния актьорски състав

Излезе вторият трейлър на романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“, който разкрива повече от историята и кои са другите популярни лица, част от продукцията.

Филмът излиза на 29 ноември във всички кина в страната, а зрителите ще видят още колоритните образи, в които се превъплъщават Койна Русева и Ицо Хазарта.  

Историята е за две приятелки от детските години Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) с буйна кръв и големи мечти. Животът обаче им дава отпор и двете работят нещо, което никога не са искали. Поради нелепо стечение на обстоятелствата отвличат Мартин (Базил Айденбенц), син на богато английско семейство, и това ги принуждава да бягат от полицията и от педантичния инспектор Донев (Александър Сано), който е с безпогрешен усет за действията на престъпниците... Докато не се сблъсква с две жени, решени на всичко. Импулсивните им решения и желанието им за различен живот, ги изправят пред предизвикателството да повярват в себе си и и да се преборят с нещата, които ги спират да бъдат истински и да бъдат щастливи.

диви и щастливи
Снимка: NOVA

Звездният актьорски състав на „Диви и щастливи“ включва още Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Бен Крос и други актьори, които все още се пазят в тайна.

Една от най-скъпите родни продукции за всички времена обещава високо качество на заснемане, убийствен звук, много авторска музика, зрелищен екшън и голяма доза хумор, който е предизвикан от непохватните, но уверени действия на дивите и щастливи героини Боряна и Мила. В центъра на филма е искреното приятелство между две жени, готови да рискуват всичко една за друга. Двете преминават през редица перипетии, за да разберат, че щастието се постига, когато човек повярва във възможностите си и вземе съдбата си в собствени ръце.

„Диви и щастливи“ е дело на екипа (сценарист, режисьор, продуцент и актьорски състав) на най-успешния български филм за 2018 г „Привличане“. Към сценариста Борислав Захариев, режисьора Мартин Макариев и продуцентите Яна Маринова и Александър Сано застават още операторът Андрей Андреев, експертът по звук и звукови ефекти Михаил Дичев и композиторът Антони Рикев (WahTony).

„Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“. Медийни партньори са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV и групата на SBB media.

За повече новини, снимки и видео съдържание, последвайте "Диви и щастливи" във Facebook и Instagram.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти