Втори брак и първа сватба за Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу
Снимка: Getty

След 4-годишна връзка Гуинет Полтроу сключи брак с Брад Фалчук – един от създателите на сериалите „Зловеща семейна история“ и „Клуб Веселие“ и техен продуцент.

Гуинет Полтроу
Снимка: Getty

Луксозното, но тайно празненство се е състояло в събота вечер в имението на булката в Хамптънс. Сред 75-те гости е била 75-годишната майка на Полтроу – актрисата Блайт Данър, колегата на булката Робърт Дауни Джуниър със своята съпруга, както и още звезди като Камерън Диаз, за която “Е!Online” съобщава, че е помогнала а младоженката с подготовката преди церемонията, и Стивън Спилбърг, режисирал първия филмовия дебют на Полтроу – „Хук“ (1991).

“Е!Online” пише, че по време на сватбата Спилбърг поел ролята на неофициален фотограф, който снимал с ръчна видеокамера. Според изданието церемонията започнала в 17 ч. след като гостите били посрещнати с коктейли и изпълнения на струнен квартет, а младоженците разменили обети в шатра, обградени от зеленина и светещи фенери.

За съжаление, все още не се знаят подробности за роклята на булката, но пък се говори, че младоженецът е бил със сив костюм. 46-годишната Полтроу и 47-годиншният Фалчук са си разменили златни брачни халки, които виждаме на единствената снимка, която актрисата сподели в своя Instagram профил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Това е първа сватба за Гуинет Полтроу, която преди това беше женена за вокалиста на Coldplay Крис Мартин, с когото така и не организираха сватба преди раздялата си през 2014 г. Музикантът, който в момента е обвързан с актрисата Дакота Джонсън, не успя да присъства на сватбата заради участие на фестивала „Global Citizen”.

Прочетете най-хубавите цитати от Гуинет Полтроу в галерията ни >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти